Галантни пожелания за рожден ден

Искате да пожелаете нещо много хубаво на свой приятел или дамата на вашите мечти, които имат повод да почерпят по случай рожден ден? Не се колебайте да използвате някое от нашите оригинални пожелания, които можете да намерите тук.

Smiley face

Честит рожден ден! На най-хубавия празник се събират най-близките хора, хората, които са до теб и не спират да мислят за твоето добруване. Радвам се, че и аз съм един от тях и мога да ти пожелая за много години. Нека всичко, което искаш се случи бързо, лесно и като на шега!

Smiley face

С финес и много страст поднасям цвете красиво на Вас!
Но се питам може ли Вашата неземна красота да се сравнява с някакви си цветя?
Ето защо, наред с подаръци и откъснати цветя, искам от сърце да ви даря очи изпълнени с обожание и сърце преливащо от искрена любов.
Честит рожден ден!

Smiley face

Под звездното небе поисках да те поздравя.
Далече от хората и от шумната музика.
Да чуеш туптенето на моето сърце
и да разбереш, че ти си единствена звезда в моето небе.
Честит рожден ден, любима!

Smiley face

Честит празник на моята малка лейди!
Живей в разкош и нека никога нищо не ти липсва.
Не се срамувам от това, че искам от цялото си същество да се грижа за теб, да те обичам до края на земния си път и да ти бъда верен. Това е върховен израз на моята огромна обич към теб, моя мила. А ти го заслужаваш, сигурен съм в това!

Smiley face

Честит рожден ден, скъпа! Казват, че мъжът дава оценка на себе си чрез жената, с която избира да прекара живота си. Мога да кажа, че моята оценка е повече от отличен. Щастлив съм, че те има и си моя жена! Бъди здрава, обичана и обичаща! Ти си върха!

Oще пожелания за рожден ден