Дълги пожелания за рожден ден

Добре дошли на страницата, на която има дълги пожелания за рожден ден. Тя е направена специално за феновете на дългите пожелания, за хората, които искат да поднесат едно голямо и хубаво пожелания за рожден ден!

Честит Рожден Ден!

Желая ти светло утро, мъдър ден, и спокойно нощ.
Не искам да ти пожелавам злато и сребро, нито пък скъпи бижута или скъпа кола. Искам да ти пожелая онова, която е най-важно, да вярваш с цяло сърце в Бог. Защото животът тук е просто временен, но ти го изживей по-правилния начин. Имайки това, ще си богат. И след това дори да имаш пари, това няма да е проблем. Защото парите не са проблем, когато ти ги имаш – парите стават проблем, когато те те имат.
Бъди радостен, усмихнат, прави добро. Вдигни погледа си от сивия тротоар и погледни шарения ден. И днес има какво да направиш и днес е ден за промяна и ден да проявиш смелост. Още повече днес е специален ден… Днес ти си роден! Бъди благодарен на Бог за живота, на родители ти за грижата, на приятелите ти за любовта! Изкарай си чудесно и запомни, че „Утре“ ще е отново „Днес“!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

Моето пожелание е малко дълго, но е написано с много любов!
Искам да ти пожелая да имаш много любов, щастие, добри деца, весели моменти, много здраве и верни приятели! Пожелавам ти къща в планината, една в гората и не на последно място на морето! Пожелавам ти винаги да имаш пълна маса и пълен джоб! Много те обичам и искам да си прекараш Супер на този специален ден!

Smiley face

Днес още със самото ставане усетих, че е специален ден. Веднага се сетих, че днес ти имаш рожден ден и веднага се „лепна“ една усмивка на лицето ми! Просто винаги сме си изкарвали толкова хубаво и толкова много те обичам! Искам да ти пожелая да си все така добра, мила, нежна, готина, пекана и т.н Ти си ангел, паднал от небето, и за мой голям късмет, имам удоволствието да те познавам! Няма значение на колко години ставаш, важното е да си жива и здрава! Важното е човек да е доволен и да е заобиколен от хора, които наистина го обичат и ценят!

Честит Рожден Ден!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

И ето отново се завъртяха 365 дена и пристигна този специален ден, както за теб, така и за мен! Приятел искрено ти желая най – доброто, нека да си финансово независим, нека да си заобиколен само от готини, точни хора! Нека децата да са здрави и да слушат колкото е възможно. Пожелавам ти много почивки на различни места, нека да видиш много добро и добро да правиш. Приятел пожелавам ти на този специален празник да си прекараш наистина приятно, ти заслужаваш всичко! Заслужаваш нова кола, нов луксозен апартамент или дори къща! Дори нека да са няколко, една до реката, една в гората, една на морето, до езерото и в планината! Обичам те, приятел!
Нека да сме живи и здрави дълги години, за да празнуваме и да се радваме на живота!

Smiley face

Честит Рожден Ден!!!

Искам да ти кажа няколко неща, както и да ти пожелая няколко. От това, което съм видял на различни рожденни дни, на които съм бил, съм разбрал, че най – важно е човек да е с точните хора на този личен празник. Не е важно какво има на масата, а какво точно той иска! Надявам се на този рожден ден ти да бъдеш максимално доволен от хората и да се получи едно незабравимо преживяване, което да се помни дълго време! Сега ще ти пожелая да си здрав, защото това е много, много важно, да си богат, да си щастлив, обичан и верен другар, съпруг, баща! Честит рожден ден още веднъж!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

Искам да ти пожелая ето тези неща! Да имаш много деца! Да си много здрава! Да си винаги мила, добра и все така красива! Да ходиш много по почивки! Да посетиш 10 екзотични места! Да направиш 10 лудории! Да имаш много верни и истински приятели! Да имаш нова кола! Да направиш един чудесен дом в нова къща! Да си доживееш дълбока старост! Да нямаш сериозни проблеми и да не те занимават с глупости! Да спечелиш от тото-то! Да научиш поне два нови за теб езика! Да се снимаш в филм или сериал! Да имаш много животни! Всички да те обичат! Надявам се днес да си изкараш много яко и да си доволна от живота!

Smiley face

Честит Рожден Ден,

Копнея да ти пожелая да си винаги така добра, да си много здрава и толкова много неща. Искам силно да ти кажа колко много държа на теб, моята сродна душа и добра приятелка. Бъди щастлива, да си искараш приказно на този специален повод!
Пожелавам ти много почивки, весели запивки, готини хора и много хубави моменти!
Нека домът ти винаги да е пълен с добронамерени приятели и масата винаги пълна!
Пожелавам ти този рожден ден да е невероятен! Обичам те много!!! Бъди щастлива!!!

Smiley face

Честит Рожден Ден, Приятелю!

Като приятел на приятел бих ти пожелал най-доброто! Желая ти мъдрост, не я подценявай, защото не е за подценяване. Имай очи, които разбират, що е добро и коя е Истината! J Пожелавам ти верни приятели, хора, които да те крепят. Желая ти да бъдеш силен, но не разчитай на твоята сила. Нашата понякога е твърде малко, всичко е в ръцето на един голям Създател – Бог. Желая ти искрена вяра в Него. Пожелавам ти и добри взаимоотношения с хората около теб. И на себе си пожелавам да сме приятели още дълго, както до сега. Нека се научим да сме заедно не само в радостта ни, но и в трудните моменти.
Желая ти дом и семейство, в които винаги да цари любов и разбирателство.
Приятелю, радвам се, че мога да те познавам и да сме приятели и до днес!

Smiley face

Ако имате нужда от още пожелания за рожден ден, натиснете тук

Smiley face