Дълги пожелания за рожден ден

Добре дошли на страницата, на която има дълги пожелания за рожден ден. Тя е направена специално за феновете на дългите пожелания, за хората, които искат да поднесат едно голямо и хубаво пожелания за рожден ден!

Smiley face

Честит Рожден Ден! Желая ти светло утро, мъдър ден, и спокойно нощ.
Не искам да ти пожелавам злато и сребро, нито пък скъпи бижута или скъпа кола. Искам да ти пожелая онова, която е най-важно, да вярваш с цяло сърце в Бог. Защото животът тук е просто временен, но ти го изживей по-правилния начин. Имайки това, ще си богат. И след това дори да имаш пари, това няма да е проблем. Защото парите не са проблем, когато ти ги имаш – парите стават проблем, когато те те имат.
Бъди радостен, усмихнат, прави добро. Вдигни погледа си от сивия тротоар и погледни шарения ден. И днес има какво да направиш и днес е ден за промяна и ден да проявиш смелост. Още повече днес е специален ден… Днес ти си роден! Бъди благодарен на Бог за живота, на родители ти за грижата, на приятелите ти за любовта! Изкарай си чудесно и запомни, че „Утре“ ще е отново „Днес“!

Smiley face

Честит Рожден Ден! Моето пожелание е малко дълго, но е написано с много любов!
Искам да ти пожелая да имаш много любов, щастие, добри деца, весели моменти, много здраве и верни приятели! Пожелавам ти къща в планината, една в гората и не на последно място на морето! Пожелавам ти винаги да имаш пълна маса и пълен джоб! Много те обичам и искам да си прекараш Супер на този специален ден!

Smiley face

Днес още със самото ставане усетих, че е специален ден. Веднага се сетих, че днес ти имаш рожден ден и веднага се „лепна“ една усмивка на лицето ми! Просто винаги сме си изкарвали толкова хубаво и толкова много те обичам! Искам да ти пожелая да си все така добра, мила, нежна, готина, пекана и т.н Ти си ангел, паднал от небето, и за мой голям късмет, имам удоволствието да те познавам! Няма значение на колко години ставаш, важното е да си жива и здрава! Важното е човек да е доволен и да е заобиколен от хора, които наистина го обичат и ценят!

Честит Рожден Ден!