Женски оригинални пожелания за рожден ден

Нека с тези подбрани пожелания успеете да направите празника на рожденичката още по-светъл, вълнуващ и незабравим.
Smiley face

Честит рожден ден!
Пожелавам ти всичко най-добро! Много здраве и благополучие в семейството, успехи в кариерата, духовен мир и удовлетвореност в живота. Нека могъщата сила на вярата те води и през най-трудните житейски дебри и никога не се чувстваш объркана и сама.
Smiley face

Честит празник, мила! Попитах феята на доброто кои дарове са най-необходими за жена като теб. Тя отвърна, че да имаш хармония и верни приятели в живота е най-големия късмет, в този труден и лишен от доброта свят. Ето защо ти пожелавам душевен мир и истински приятели. Бъди щастлива и много здрава!

Smiley face

Честит празник, мила! Нека удовлетворението и върховното щастие бъдат твоите бижута в живота. Въпреки това, един красив диамантен пръстен, не е излишен, нали? Пожелавам ти го! Целувки!

Smiley face

Честит рожден ден, скъпа!
Бъди като котка – неопитомена, своенравна, свободолюбива и оцеляваща във всяка ситуация. Но и гальовна, прекрасна, обичаща.
Имай седем живота! Владей магията на любовта като истинска магьосница. Живей на пълни обороти този толкова чудесен и ужасен наш живот!
Smiley face

Честит рожден ден!
В този празничен час отбелязваш навършването на поредната година, изпълнена с добри и лоши дни. Нека твоята женска съдба бъде благосклонна и ти отреди повече усмивки и по-малко сълзи занапред.
Нека и тя като теб бъде щедра, благословена, вдъхновяваща. Защото ти си точно такава – 100 процентова жена! Честит празник!
Smiley face

Честит рожден ден!
В този празничен момент ще те целуна топло, ще те прегърна нежно и ще ти пожелая мир, здраве, успехи и благоденствие не само на теб, но и на твоето семейство. Защото зная, че ти си щастлива със щастието на другите, обичаща с любовта на най-близките и даваща на всички около себе си любов, разбиране и топлина.
Весел празник, мила! Наздраве!

Oще оригинални пожелания за рожден ден