Женски пожелания за рожден ден

Ако дамата на сърцето ви има повод за празнуване и искате да я впечатлите с хубаво пожелание за рожден ден, потърсете го при нас.

Smiley face

Честит рожден ден, мила!
Нека животът ти поднесе кошница пълна с благодат, съвършенство и наслада!
Бъди винаги красива, млада, жизнена, желана. Не забравяй, че богатият вътрешен свят придава особено обаяние на външността. Ето защо ти си толкова чаровна! Бъди духовно богата и много щастлива!

Smiley face

Честит рожден ден, моя магьоснице.
Сякаш с вълшебна пръчица, ти промени съдбата ми, научи ме да летя и да сбъдвам мечтите си. Сега, когато празнуваш своето рождение, ти пожелавам това, към което се стремят истинските хора – искрена любов, такава за която се пише в дебелите романи.
Обичам те, принцесо! Бъди обичана!

Smiley face

Честит празник, скъпа моя! Нека благополучието, благодатта и доброто те съпътстват навсякъде в живота. Пожелавам ти щастливи мигове и много приятели, на които винаги да разчиташ не само за помощ и разбиране, но и за споделяне на успехите и триумфите си.

Smiley face

Честито рождение, мила! Пожелавам ти здраве и много победи в живота. И нека винаги има кой да те поздрави искрено за поредния триумф!
Защото най-сладките победи са тези, които споделяме с приятели с чисти сърца. Приятели, които се радват искрено на нашето щастие и плачат с истински сълзи на нашата тъга.
Бъди богата на приятели! Наздраве!

Smiley face