Идеи за рожден ден на момиче

Независимо от това дали ще организирате сами рождения ден на вашето момиче или ще се доверите на прати център, важното за купона по повод рождения ден е да се постараете всичко да е в синхрон с интересите и предпочитанията на малката дама.
Ако тя е почитателка на Джъстийн Бийбър или „Литъл микс“, можете да организирате тематично парти, в което да се слуша предимно тази музика. В случай, че обожава сериалите „Уингс“ или „Малките шпионки“, можете да намерите чаши, чинийки и плакати на героите от тези филми и да поръчате торта с тяхно изображение. За целта е достатъчно да намерите подходяща снимка и да я дадете на майсторите на торти. Най-лесния вариант е да се принтира снимка от интернет.

Ако малката рожденичка е почитателка на куклата Барби, можете да й поръчате торта, в центъра на която момичето ще   намери истинска кукла, а роклята й ще представлява вкусно съчетание от тортен блат, сметана, шоколад и плодове.
Парти агенциите предлагат тоалети в стила на Барби и различни приказни принцеси, така че можете да превърнете празника в истински карнавал, в центъра на който да е вашето момиче.
Рождените дни на подрастващите не могат да бъдат статични и позиционирани около голямата маса. Младежите имат нужда от танци, игри и движение, така че им дайте възможност за това.

Аранжирайте на всички удобни места в апартамента или мястото, където ще се провежда партито, напитки и храни, които да бъдат достъпни за гостите и те да могат едновременно да похапват и да се забавляват.
Най-подходящите храни за малките палавници са лесните за консумиране хапки, дребни сладки, бисквити и крекери, шишчета от свежи плодове, солети и брускети. За по-гладните момичета и момчета можете да подготвите мини хамбургери и пици, солени и сладки бутер банички, мини кроасани, сандвичи.
Момичетата обичат конфетите и балоните и може би това е най-подходящата украса за подобно празненство.