Идеи за рожден ден на открито

След като сватбите на открито станаха абсолютен хит, идва ред на хубавите партита на открито за рожден ден. Първото и най-важно нещо за подобен купон е да проучите прогнозата за времето, особено ако не искате да простудите или претоплите гостите си.
Изберете атрактивно място, където ще се чувствате максимално добре. Това може да бъде открита веранда във вилна зона, слънчева поляна в гората, красива шатра на морския бряг, голяма тераса, от която се разкрива планиски или морски пейзаж.
Независимо от сезона, рождените дни на открито могат да бъдат незабравимо преживяване, стига партито да бъде съобразено с мястото и времето. Предупредете гостите си за това, че планирате да бъдете навън, но не разчитайте че всеки от тях ще уцели най-подходящите дрехи за парти на открито. Добре е като добри домакини да подготвите одеяла или топли шалове и гети за по-разголените дами. Зъзнещи от студ гости не са най-приятната гледка, особено на рождения ви ден.
Ако партито ще е през топлите месеци, можете да предвидите слънцезащитен крем, спрей против насекоми, чадъри и сенници, ветрила. Ако купонът е в близост до воден басейн, непременно вземете поне няколко хавлии за компанията. Подобни събирания обикновено завършват с нощно къпане. Кои са плюсовете на рожден ден на открито?
Голям плюс е факта, че пушачи и непушачи няма да си пречат. Когато сте навън, чистия въздух прави напиването не толкова фатално, а изтрезняването е по-бързо. Откритите простраства ви предразполагат към повече активности, тоест няма да се застояване на масата и да прекалите с храната. Танците на открито са по-вълнуващи, защото ни напомнят за древните времена, когато човекът е прекарвал по-голямата част от времето си навън под открито небе. Те ще ви заредят с положителна енергия, ще ви настроят приключенски и ще ви накарат да се отпуснете, както никога до сега. Не пропускайте този шанс!