Миксирани пожелания за рожден ден

От смесицата от пожелания, които можете да прочете тук имате възможност да си харесате това, което е най-подходящо за вашия повод и за характера и вкуса на вашия рожденик.

Smiley face

Честит рожден ден! Моят вътрешен глас ми повтаряше, че днес и само днес е особен, различен и най-вече много специален ден, но така и не можах да разбера какво точно иска да ми каже.
Докато не зърнах пламъка в очите ти и не разбрах, че днес е родено най-хубавото момиче и моя най-добра приятелка. Честито рождение, съкровище! Обичам те!

Smiley face

Днес е родено едно специално същество, без което не мога да дишам.
Не минава ден без да му се обадя. Не ми върви, ако не го целуна за лека нощ. Не живея и сърцето ми замира без неговия искрен и заразителен смях. Днес е рожденият ден на моята първа истинска любов и голяма сбъдната мечта. На теб, мили мой! Бъди здрав и щастлив, бъди моята по-добра половинка! Обичам те!

Smiley face

В този късен час, аз идвам тихо при вас.
Цвете да ви поднеса, да целуна вашата ръка.
Да прошепна с нежен глас:
Влюбен съм във вас, рожденичке прекрасна!
Бъдете все така властна и пленете моята душа,
ще се отдам на вас без суета!

Smiley face

Честит рожден ден, приятелко любима!
Има ли по-хубаво нещо от приятелството? Няма по-прекрасно усещане от това да споделяш и добро, и лошо с човек с когото си от години и на когото вярваш безрезервно.
Благодаря ти, че ме спасяваш от грешки и необмислени пориви, че ме пазиш и от мен самата. Нека винаги имаш сили да го правиш. Бъди ми жива и здрава!

Smiley face

Честит празник на най-якия рожденик!
Носи си новите дрехи и си свиркай, защото животът е тук и сега и нищо друго не може да има значение. Бъди като каубой, който възсяда коня на щастието и владее силата на това да бъде свободен.

Още оригинални пожелания за рожден ден