Мили пожелания за рожден ден

Всеки от нас иска да изрази своите емоции по най-милия начин, но често просто не може да намери най-хубавите думи. Ако вашата цел е да поздравите свой приятел по нов, различен и оригинален начин и наред с това той да се почувства наистина много специален, потърсете готови пожелания при нас!

Smiley face

Честит рожден ден! Наред с пожелания за здраве, спокойни дни и сбъднати желания, копнея да ти изпратя цялата си любов.
Знаеш, че въпреки че не можем да докоснем и вкусим любовта, тя съществува и ни прави по-добри. Затова от цялото си същество ти пожелавам сбъдната любов!

Smiley face

Честито рождение! Пожелавам ти да срещнеш човек, който да живее с твоите радости и мъки, да сънува само и единствено теб и да те направи много, много щастлив. Нека изпитваш само положителна енергия и тя да върши чудеса за теб!

Smiley face

Честито рождение! Сред многото пожелания, които днес ще те затрупат, искам да получиш от мен пожелание за постигане на това, за което жадуваш отдавна.
Ти най-добре знаеш каква е най-съкровената ти мечта. Аз зная само, че силно искам и ти пожелавам, тя да се сбъдне много скоро.

Smiley face

Честит рожден ден, пожелавам ти само едно нещо – любов.
Любовта е най-мощната енергия във Вселената. Тя ще ти даде сили, за да сбъднеш всяко желание, за което копнее сърцето ти. Пожелавам ти го!

Smiley face

Честит рожден ден!
По традиция избирам най-хубавия подарък, опаковам го с красива опаковка и пиша най-милото послание за един човек, който живее дълбоко в сърцето ми и то тупти в синхрон с неговото. Този човек си ти! Честито рождение!

Smiley face

Честит рожден ден, мили!
Пожелавам ти нови невероятни преживявания, приключения и несравними емоции не само на рождения ти ден, но и занапред. Нека красотата на приятелството, откровените разговори и приятни моменти съпътстват живота ти, защото това е ключът към щастието.

Още дълги пожелания за рожден ден