Много мили пожелания за рожден ден

Пожеланията са повече от задължителни, когато празнуваме хубави поводи. Тук ви предлагаме избрани пожелания за рожден ден, които са изпълнени с позитивизъм и добро настроение.

Smiley face

Честит празник!
На най-красивата жена на света пожелавам да живее щастливо и без извинения. Да бъде себе си, без страхове и угризения, защото животът е чудесен и трябва да вземем всичко от него.

Smiley face

Честит рожден ден! Приеми моите пожелания всичко, за което мечтаеш да се сбъдне мигновено. От сърце ти пожелавам да постигаш целите с лекота и красота.
Красотата е твоя запазена марка и ти я владееш до съвършенство, така че не се съмнявам, че ще успееш.

Smiley face

Желая ти да изпитваш голямо щастие! Нека животът ти да е пълноценен и смислен, нека в него преливат само хубави чувства, нека той е зареден с много любов и топлина и това сгрява сърцето и душата ти. Честит рожден ден!

Smiley face

Честит рожден ден!
С пожелание за светлина и красота в живота и не на последно място за един незабравим и много забавен празник!

Smiley face

Ти си като сладко пухкаво котенце, което гальовно полага глава на рамото ми и ме гледа с големите си магнетични очи. Тези очи ме омагьосаха още от първия път, в който ги зърнах. Искам в тях да виждам само обич и щастие, и никога сълзи. Честит празник, пораснало чаровно момиче!

Smiley face

Честито навършване на … години.
Нека именно днес получиш това, което времето е пропуснало да ти дари, а ако случайно това не се случи, не чакай нито миг, а вземи сам всичко, което искаш от живота! Смелите и решителните получават винаги повече!
Не се колебай да рискуваш!

Smiley face

Честит празник на теб и цялото ти семейство. Пожелавам ти много късмет в живота и имам следната молба към теб: моля те, предай на майка си и баща си, че са вълшебници, щом са създали такава фея като теб.

Още мили пожелания за рожден ден