Мотивиращи пожелания за рожден ден

Една специална страница за мотивиращи пожелания за рожден ден. Може спокойно да кажем, че пожеланията са надъхващи и целят да накарат получателя им да се вдъхнови! Ако търсите нещо различно, ние с голяма радост Ви споделяме тези пожелания. Изберете това, което най-силно Ви докосна!

Честит Рожден Ден!

Сега ще споделя нещо, което вече знаеш! Светът не е розов, има доста гадории, които с лекота те свалят на земята и те държат там докато им позволяваш. Ударите на живота са най-силни. Важното обаче е да продължиш, да се изправиш, без значение колко пъти и колко силни те удрят! Защото точно така се ражда Победата! Бъди Победител!!!

Smiley face

Честит Рожден Ден, Името*

Пожелавам ти да не се отказваш! Защото болката е временна, тя може да продължи един час, няколко месеца или дори години, но накрая ще отмине и нещо друго ще заеме мястото й. Но ако се откажеш…тя ще продължи вечно.

Smiley face

Аз знам, че имаш мечта. Пожелавам ти да пазиш тази мечта, да се бориш за тази мечта! Не слушай какво ти казват хората, те обикновено, ако не могат да направят нещо, казват на другите, че и те няма да могат. Може тази твоя мечта в момента да ти се вижда невъзможна, но това е като един път от 1 000 километра, които трябва да минеш сам/а стъпка по стъпка.

Честит Рожден Ден!

Smiley face

Честит рожден ден!

Пожелавам ти да не се страхуваш от провала, няма как да печелиш винаги! Взимай смели решение! Пожелавам ти от сърце да вярваш, че може да се случи нещо различно!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

Пожелавам ти да искаш много силно да успееш! Не просто да го искаш, а да го искаш наистина много силно, колкото когато си под водата и желаеш да поемеш въздух!!! Желанието ти за Успех да е наистина голямо!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

Пожелавам ти да намериш какво те прави щастлив/а! Няма значение колко налудничево може да звучи на повече хора – направи своя избор! Просто реши и се запитай: „Защо не? Защо да не мога да го направя? Защо да не мога да го постигна?”… Защото можеш!!!

Smiley face

Желая ти да имаш висока цел! Нека да можеш във всеки един момент да пожертваш това, което си в момента, за това, което ще Бъдеш! Сам/а знаеш, че талантът е даденост. Обаче уменията се развиват с хиляди часове тренировки.

Честит Рожден Ден!

Smiley face

Пожелавам ти да покажеш колко струваш! Да понесеш ударите, без да обвиняваш другите, без да сочиш с пръст, без завист. Те не са виновни, че не си това, което си искал. Само страхливците правят така! Ти си много по-добър!!! Желая да си кажеш “Ще ви покажа колко съм Велик!”

Какво ще направиш сега?

Честит Рожден Ден!

Smiley face

Надяваме се тези пожелания за рожден ден да се харесат както на Вас, така и на хората, на които ги поднасяте. Ние сме използвали цитати на известни личности и сме ги перефразирали. В последните думи искаме да споделим ето този цитат.
“Защото ограниченията, както страха, обикновено са просто илюзия”