Мотивиращи пожелания за рожден ден

Една специална страница за мотивиращи пожелания за рожден ден. Може спокойно да кажем, че пожеланията са надъхващи и целят да накарат получателя им да се вдъхнови! Ако търсите нещо различно, ние с голяма радост Ви споделяме тези пожелания. Изберете това, което най-силно Ви докосна!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

Сега ще споделя нещо, което вече знаеш! Светът не е розов, има доста гадории, които с лекота те свалят на земята и те държат там докато им позволяваш. Ударите на живота са най-силни. Важното обаче е да продължиш, да се изправиш, без значение колко пъти и колко силни те удрят! Защото точно така се ражда Победата! Бъди Победител!!!

Smiley face

Честит Рожден Ден, Името*

Пожелавам ти да не се отказваш! Защото болката е временна, тя може да продължи един час, няколко месеца или дори години, но накрая ще отмине и нещо друго ще заеме мястото й. Но ако се откажеш…тя ще продължи вечно.

Smiley face

Аз знам, че имаш мечта. Пожелавам ти да пазиш тази мечта, да се бориш за тази мечта! Не слушай какво ти казват хората, те обикновено, ако не могат да направят нещо, казват на другите, че и те няма да могат. Може тази твоя мечта в момента да ти се вижда невъзможна, но това е като един път от 1 000 километра, които трябва да минеш сам/а стъпка по стъпка.

Честит Рожден Ден!

Smiley face