Мъжки оригинални пожелания за рожден ден

С тези оригинални пожелания за рожден ден можете да зарадвате своите приятели, бащи или роднини, които отбелязват своето рождение.

Smiley face

Честит рожден ден!
Насред празничната суматоха и пожеланията за рожденния ти ден, искам да ти кажа само три думички: здраве, сила, целеустременост. Нека те предначертаят пътя ти и ти донесат просперитет! Обичай и бъди обичан!

Smiley face

Честит рожден ден!
Приеми искрени пожелания за крепко здраве и много успехи в работата и живота. Нека всички нови инициативи се увенчаят с успех и имаш подкрепата на твоите приятели и партньори. Дерзай и постигай всичко, за което мечтаеш. Печелят смелите!

Smiley face

Честит рожден ден!
Нека не само в този ден
да бъдеш от усмивки и любов озарен.
Нека със приятели добри,
да започват и да свършват твойте дни.
Нека птичката на щастието и на късмета
на твоето рамо запей!
Нека животът ти е чудесен!
Нека бъде като песен.

Smiley face

Честито помъдряване! В порива да бъда оригинална, реших да изпиша с червило на прозореца ти краткото и ясно изречение: „Мяу, обичам те!“
Честит рожден ден, скъпи!

Smiley face

Честит празник на един страхотен вълнуващ мъж, когото обожавам!
Постигни стремежите си, похвали се с нови големи успехи, никога не се задоволявай с по-малко отколкото заслужаваш.
Бъди номер едно винаги! Ще бъда до теб, за да ти помогна да го постигнеш! Обещавам!

Smiley face

Честит рожден ден!
Бъди оптимист, бъди позитивен, винаги открит и смел в стремежите и делата си. Защото това, което ни се случва е продукт на нашите мисли и проекции за света. Аз предчувствам истинско щастие и благополучие за нас!

Smiley face

Нека в този ден звънят весело чашите и наздравиците не спират, нека ти си по-щастлив от всякога, обграден от внимание и искрена любов! Това е денят, в който празнуваме твоето рождение, нека той е приказен за теб и твоите приятели! Наздраве и честит рожден ден!

Oще оригинални пожелания за рожден ден