Най-хубавото пожелание за рожден ден

Държите в ръце покана за рожден ден и усещате как дланите ви се изпотяват при мисълта, че трябва да напишете послание на поздравителната картичка. Трудна задача наистина. То трябва да е лично, оригинално и да се отличава от това на всички останали. Ако музата не е благосклонна към вас и нямате никаква идея какво да пожелаете на рожденика, потърсете подходящи пожелания при нас. Ще намерите най-хубавото пожелание за рожден ден на мъж, жена или дете.

Smiley face

Честит рожден ден!
Пожелавам ти най-важното – здраве, имаш ли го, значи имаш всичко. Не чакай никаква покана или подходящ момент, за да започнеш да осъществяваш мечтите си. Щастието може да кацне на рамото ти само веднъж, но ти си този, който трябва да предизвика това да се случи и да го задържи в живота си. Успех!

Smiley face

Честит празник! Пожелавам ти много успехи в живота, късмет и достатъчно средства, които да те приближат до реализирането на плановете ти. Цели се смело в десетката! Не допускай провали! Дори и да се случи да загубиш, не се предавай. Спомни си житейската мъдрост: „ Когато губим не знаем колко печелим.“

Smiley face

Честит рожден ден! Пожелавам ти розов живот, безметежен и приятен като на райски остров, в който цари само топлина и любов. Зная, че това звучи като епизод от цветен сън, който всеки би искал да сънува поне веднъж в живота, но какво от това?! Нека живота е сън, в който всичко е приказно. Пожелавам ти го от сърце!

Smiley face

Честит да ти е рождения ден!
Ето и римувани пожелания от мен.
Нека си жив, нека си здрав,
нека живееш като в рай всеки ден.
Заобиколен от нимфи, обграден от хубави жени,
обичан и желан, винаги засмян!

Smiley face

Честит рожден ден!
Приеми поздрави и пожелания за здраве, късмет, щастие и пълна къща с деца. Според индийците децата са най-голямото богатство за всеки човек. Според мен, хората, които силно искат да имат наследници са осъзнали най-важната мисия на всеки човек – да остави нещо след себе си. Прегърни мечтата си и я следвай неотклонно, постепенно тя ще стане част от теб и ще се превърне в действителност.