Оригинални пожелания за рожден ден

Оригинални пожелания за рожден ден, с които ще впечатлите всеки рожденик! Нашите пожелания са 100 процента оригинални и автентични. Няма да ги намерите в нито една книга, нито пък някъде другаде в интернет! Надяваме се да харесате нашите оригинални пожелания за рожден ден и да ги използвате често!

Честит рожден ден! Ето, сега слагам очила и като професор по философия започвам да прелиствам мъдрите книги, за да съчиня с тяхна помощ най-хубавото послание към теб.
Не е никак лесно, признавам си, но ти го заслужаваш, защото за мен ти си един от най-умните, богато емоционални и интересни личности, които имам късмет да познавам. Общуването с теб обогатява моя вътрешен свят и променя мирогледа ми. Ти ме караш да виждам и невидимото! Благодаря ти! Пожелавам ти всичко най-добро! Весел празник!

Smiley face

Няма думи, с които да опиша какво си ти за мен. Днес празнуваш с най-близките и съм безкрайно щастлив, че споделяш и с мен своя празничен ден.
Честит рожден ден! Нека в мига, в който угасиш свещичките на тортата и гръмнат аплодисменти, за теб грейне една истинска щастлива звезда, която ще сбъдне всяко твое съкровено желание. Бъди здрав и обичан!

Smiley face

Супер си на всяка възраст! С уникалност, индивидуализъм и характер, който не всеки може да притежава. Твоят чар ме порази от първия път, в който те срещнах и така си остана и до днес. Бъди себе си винаги! Това най-много те краси! Честит рожден ден!

Smiley face

Попитали тревата не се ли страхува, че някой може да я стъпче. Тя отвърнала „Не защото зная, че ще се образува пътека.“
Пожелавам ти да откриеш своята вярна пътека в живота и да имаш сила и вяра, за да следваш целите си без да се отказваш. Честит рожден ден!

Smiley face

Можем без текила, без вино и без джин.
Можем без Армани и Версаче.
Можем даже без коли.
Можем и без грим.
Но без теб не можем, рожденико, любим!
Събрани сме по повод най-желан,
да се порадваме, да се веселим
на твоя ден рожден.
Ти си най-важният човек
на този ден!
Честит рожден ден!

Smiley face

Наех най-бързата кола, за да пристигна.
Обух си маратонки, за да не сгреша.
По пътя тичах най-накрая,
прегърнала цветя.
С толкова трепет исках да те видя,
аз първа исках да те поздравя
за деня, в който си поел глъдка въздух,
а майка ти е станала най-щастливата жена.
И най-после аз „Честит рожден ден“ пожелавам.
Прегръщам те и от сърце
тези стихове за теб творя.
Защото аз със теб се чувствам
обичана, желана и добра.

Smiley face

Честит рожден ден! Харесва ми как се усмихваш, харесва ми начина по който ме караш да се чувствам, харесват ми твоите изненади и всички онези вечери на свещи, изкарани в приятни разговори, тиха музика и хубаво питие. Нека отпразнуваме по този начин рождения ти ден днес, а подаръка, остави на мен!

Smiley face

Очакваш ли да те гушна мило и тихо да ти изпея „Честит рожден ден!“, да нося най-скандалната рокля и да те накарам да се вълнуваш така както се вълнуваше на нашата първа среща? Така и ще направя, след като изскоча от огромната торта за теб!
Честит рожден ден, наслаждавай се на празника си!

Smiley face

Честито рождение! Да си обещаем, че и след 100 години отново ще се срещаме и ще ходим заедно на рок концерти, ще играем карти, ще обсъждаме философски теми или просто ще скитаме заедно. Предлагам днес да празнуваме като за последно, но от утре да живеем като за първи път. Наздраве!

Smiley face

Честит рожден ден!
Днес имам важна мисия – търся най-оригиналните думи за една наистина особено оригинална личност. Това си ти, рожденичке! Артистичност, неподправеност и уникалност, това са само част от твоите ценни качества, с които се отличаваш от сивата тълпа. Бъди винаги цветна, различна, вън от клишета и еталони. Бъди оригинал, никога копие на някого! Бъди лимитирана серия, никога реплика! Бъди уникат! Бъди себе си!

Smiley face

Аз искам да ти пожелая да се научиш на търпение!
Не искам да кажа да не правиш нищо и само да стискаш палци – искам да наблегниш на търпението, за да видиш крайния резултат от нещата!
Пожелавам ти да гледаш бодлите, а да виждаш розата!

Честит рожден ден!

Smiley face

Пожелавам ти да бъдеш гъвкав!
Нямам предвид да си като гимнастичка или гъмнастик. Нека, както в ШахМата има различни шахматни фигури и те си имат собствен модел на движение, ти да бъдеш правилната за момента Фигура! И пешката в правилното време може да стане Царица!

Честит рожден ден!

Smiley face

Много искам да ти пожелая да не бъдеш като другите хора!
Пожелавам ти да оставиш свои собствени стъпки!
Не бъди като другите, бъди различен и ще успееш!

Честит Рожден Ден, Приятел!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

Размишлявах какво да ти пожелая дълго време. Исках да е нещо различно и наистина важно и полезно! Това, което ти пожелавам, е повече да Мислиш! Не се втурвай в това и онова заради прибързани решения, обмисли нещата и намери най-правилното!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

Сега не е време да мислиш за проблеми! Сега е твоят специален празник, които идва веднъж в годината! Пожелавам ти две неща! Едното е днес да нямаш никакви проблеми и да се забавляваш искрено! Другото е за проблемите, които ще дойдат в бъдеще! Нека да са малко, нека да ги преодолееш с лекота!

Обичам те!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

Искам силно да ти пожелая да си постигнеш целите!
Да видиш мечтите си в реалност!

Smiley face

Моето желание за теб е да правиш добро и много добро да видиш!
Бъди добър приятел и прави добрини!
Обичам те много!

Честит Рожден Ден!

Smiley face

Честит рожден ден!

През годините разбрах, че здравето е най-важно! Искам точно него да ти пожелая!
Бъди здрав/а и много щастлив/а!

Smiley face

Ако имате нужда от още пожелания за рожден ден, натиснете тук

Smiley face