Оригинални пожелания за рожден ден

Оригинални пожелания за рожден ден, с които ще впечатлите всеки рожденик! Нашите пожелания са 100 процента оригинални и автентични. Няма да ги намерите в нито една книга, нито пък някъде другаде в интернет! Надяваме се да харесате нашите оригинални пожелания за рожден ден и да ги използвате често!

Smiley face

Честит рожден ден! Ето, сега слагам очила и като професор по философия започвам да прелиствам мъдрите книги, за да съчиня с тяхна помощ най-хубавото послание към теб.
Не е никак лесно, признавам си, но ти го заслужаваш, защото за мен ти си един от най-умните, богато емоционални и интересни личности, които имам късмет да познавам. Общуването с теб обогатява моя вътрешен свят и променя мирогледа ми. Ти ме караш да виждам и невидимото! Благодаря ти! Пожелавам ти всичко най-добро! Весел празник!

Smiley face

Няма думи, с които да опиша какво си ти за мен. Днес празнуваш с най-близките и съм безкрайно щастлив, че споделяш и с мен своя празничен ден.
Честит рожден ден! Нека в мига, в който угасиш свещичките на тортата и гръмнат аплодисменти, за теб грейне една истинска щастлива звезда, която ще сбъдне всяко твое съкровено желание. Бъди здрав и обичан!

Smiley face

Супер си на всяка възраст! С уникалност, индивидуализъм и характер, който не всеки може да притежава. Твоят чар ме порази от първия път, в който те срещнах и така си остана и до днес. Бъди себе си винаги! Това най-много те краси! Честит рожден ден!

Smiley face

Попитали тревата не се ли страхува, че някой може да я стъпче. Тя отвърнала „Не защото зная, че ще се образува пътека.“
Пожелавам ти да откриеш своята вярна пътека в живота и да имаш сила и вяра, за да следваш целите си без да се отказваш. Честит рожден ден!

Smiley face