Оригинални пожелания за рожден ден

Оригинални пожелания за рожден ден, с които ще впечатлите всеки рожденик! Нашите пожелания са 100 процента оригинални и автентични. Няма да ги намерите в нито една книга, нито пък някъде другаде в интернет! Надяваме се да харесате нашите оригинални пожелания за рожден ден и да ги използвате често!

Smiley face

Честит рожден ден! Ето, сега слагам очила и като професор по философия започвам да прелиствам мъдрите книги, за да съчиня с тяхна помощ най-хубавото послание към теб.
Не е никак лесно, признавам си, но ти го заслужаваш, защото за мен ти си един от най-умните, богато емоционални и интересни личности, които имам късмет да познавам. Общуването с теб обогатява моя вътрешен свят и променя мирогледа ми. Ти ме караш да виждам и невидимото! Благодаря ти! Пожелавам ти всичко най-добро! Весел празник!

Smiley face

Няма думи, с които да опиша какво си ти за мен. Днес празнуваш с най-близките и съм безкрайно щастлив, че споделяш и с мен своя празничен ден.
Честит рожден ден! Нека в мига, в който угасиш свещичките на тортата и гръмнат аплодисменти, за теб грейне една истинска щастлива звезда, която ще сбъдне всяко твое съкровено желание. Бъди здрав и обичан!

Smiley face

Супер си на всяка възраст! С уникалност, индивидуализъм и характер, който не всеки може да притежава. Твоят чар ме порази от първия път, в който те срещнах и така си остана и до днес. Бъди себе си винаги! Това най-много те краси! Честит рожден ден!

Smiley face

Попитали тревата не се ли страхува, че някой може да я стъпче. Тя отвърнала „Не защото зная, че ще се образува пътека.“
Пожелавам ти да откриеш своята вярна пътека в живота и да имаш сила и вяра, за да следваш целите си без да се отказваш. Честит рожден ден!

Smiley face

Можем без текила, без вино и без джин.
Можем без Армани и Версаче.
Можем даже без коли.
Можем и без грим.
Но без теб не можем, рожденико, любим!
Събрани сме по повод най-желан,
да се порадваме, да се веселим
на твоя ден рожден.
Ти си най-важният човек
на този ден!
Честит рожден ден!

Smiley face

Наех най-бързата кола, за да пристигна.
Обух си маратонки, за да не сгреша.
По пътя тичах най-накрая,
прегърнала цветя.
С толкова трепет исках да те видя,
аз първа исках да те поздравя
за деня, в който си поел глъдка въздух,
а майка ти е станала най-щастливата жена.
И най-после аз „Честит рожден ден“ пожелавам.
Прегръщам те и от сърце
тези стихове за теб творя.
Защото аз със теб се чувствам
обичана, желана и добра.

Smiley face

Честит рожден ден! Харесва ми как се усмихваш, харесва ми начина по който ме караш да се чувствам, харесват ми твоите изненади и всички онези вечери на свещи, изкарани в приятни разговори, тиха музика и хубаво питие. Нека отпразнуваме по този начин рождения ти ден днес, а подаръка, остави на мен!

Smiley face