Оригинални пожелания за рожден ден за дете

С тези подбрани пожелания за рожден ден за дете, имате възможност с лекота и без да губите време да отправите пожелания, преливащи от любов и добри чувства. Направете го още сега!

Smiley face

Честит рожден ден, мило дете!
Пожелавам ти чудесно детство и нека светът
е като градина на чудесата за теб. Набери си от най-вълшебните цветя и не забравяй да подариш най-хубавото и най-ароматното на майка си, защото тя е част от твоето вълшебство.

Smiley face

Честито рождение, сладкишче! Живей и опознавай своя детски свят, пълен с игри и приказни вълшебства. Знай, че точно тук и сега всичко за теб е възможно. Вярвай в себе си и в мечтите си! Обичаме те!

Smiley face

Ето, че нашето щастие става на … годинки. И понеже ти вече без съмнение си голямо момиче/момче, нека ти пожелаем всички твои сериозни дела да бъдат много успешни и да имаш една страхотна и вълнуваща година!
Честит рожден ден!

Smiley face

Скъпо детенце, пожелавам ти честит рожден ден и нека светлинките на тортата те сгряват във всеки един момент от живота ти и ти напомнят за голямата обич, привързаност и загриженост, които ние, възрастните изпитваме към теб.
Дори и да сме досадни понякога, бъди добро и търпеливо към нас, защото ние много, много те обичаме. Ти си нашият свят!

Smiley face

Честит рожден ден, мило палавниче! Зная, че си като Питър Пан, който не иска никога да порасне, затова просто ти пожелавам от сърце безгрижие, игри на воля и много, много усмивки и забавление с верни приятели. Весело и лудо празнично парти!

Smiley face

Честит рожден ден, миличко! Ти си юначето на мама и татко. Накарай ги да се гордеят с теб, но не веднага, а когато пораснеш още малко. А сега имаш позволение да правиш всеки ден по една лудория. Та нали това е най-сладката страна на всяко детство?!

Още пожелания за рожден ден за дете