Идеи за пожелания „От компанията“

С голямо удоволствие искаме да споделим тези пожелания за рожден ден, направени с цел да улеснят човека, наел се да пише пожелание от името на цялата компания. Дано, ако този човек си ти, да намериш подходящо пожелание за Вашия приятел! Успех!!!

Честит Рожден Ден от цялата Компания! Аз съм сигурен, че всички ти желаем много здраве, пари, късмет и наистина много весели моменти! Не прекалявай с алкохола, нека да ти остане все някакъв спомен!

Smiley face

Честит Рожден Ден от Екипа!

Нашето общо пожелание е да се кефиш на малките, ценни мигове в живота! Има много истински и прекрасни неща. Желаем ти Радост! Обичаме те!

Smiley face

Честито! Цялата Компания те Поздравява!

Много късмет! Нека всичко да ти се нареди! Нека, ако искаш да прелистиш на точно определена страница, да я отвориш от първия път 🙂 Всичко да е 6+!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

Желаем да ти пожелаем да си винаги себе си! Ние много те ценим и обичаме! Повярвай в себе си и следвай мечтите си! От компанията!

Smiley face

Честит Рожден Ден!!!

Всички образи сме се събрали, за да ти напишем в това пожелание колко як, готин, умен, красив и прекрасен човек си ти! Искаме специално за теб, най-яките неща! Но най-вече да не се цепиш от колектива, знаеш защо 🙂 Обичаме те много!
От твоята мила, весела и хубава компания!

Smiley face