От роднините

Споделяме с Вас тази страница, на която ще намерите много пожелания за рожден ден „от роднините”. Тя е направена, за да може да помогне на роднините да изпратят едно подходящо и хубаво пожелание на своето дете. Не се обвинявайте, че не можете да измислите свое пожелание, човек не може да бъде добър във всичко.

Честит Рожден Ден от Роднините!

Ние сме с теб във всичко! Това е нещо, което трябва да знаеш, независимо какво става! Обичаме те много и ти пожелаваме да имаш един много хубав рожден ден, изпълнен с радост и весели моменти!

Smiley face

Честит Рожден Ден от Роднините Ти!

Мили мой, скъпи мой! Пожелаваме ти да си силен, да си здрав, да правиш това, което обичаш, много да слушаш и днес да празнуваш яко! Обичаме те многооо!!!

Smiley face

Честито! Ние твоите роднини те Поздравяваме!

Здраве, щастие, късмет, любов и каквото още си пожелаеш!!! Весело прекарване на днешния ден, а и не само на днешния 🙂 Обичаме те много! Прегръщаме те силно!!!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

Е, колко е хубаво, когато имаш рожден ден и всички близки и роднини са се събрали, нали?! А дано да ти е така още 100 години!!! С най-добри пожелания от всички роднини!!! Честит Рожден Ден!!!

Smiley face

Честит Рожден Ден от Роднините!!!

Пожелаваме ти да оценяваш моментите в живота, нека също така да оценяваш справедливо и хората, времената се менят бързо! Успех в живота и приятно шумно изкарване на празника!!!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

Ние твоите роднини, искрено ти пожелаваме да си много щастлива, да имаш голям късмет, да намериш правилния човек до себе си и да си винаги много усмихната! Обичаме те много!!!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

И ето го и нашето пожелание! Пожелаваме ти да преодолееш всички трудности, които имаш! Също така искаме да ти кажем, че много те обичаме и се гордеем с теб! От роднините!

Smiley face

Честит Рожден Ден от Роднините!!!

С пожелания и големи желания 🙂 за един много приятен рожден ден, за много късмет и любов!