Пожелания „От роднините“

Споделяме с Вас тази страница, на която ще намерите много пожелания за рожден ден „от роднините”. Тя е направена, за да може да помогне на роднините да изпратят едно подходящо и хубаво пожелание на своето дете. Не се обвинявайте, че не можете да измислите свое пожелание, човек не може да бъде добър във всичко.

Smiley face

Честит Рожден Ден от Роднините!

Ние сме с теб във всичко! Това е нещо, което трябва да знаеш, независимо какво става! Обичаме те много и ти пожелаваме да имаш един много хубав рожден ден, изпълнен с радост и весели моменти!

Smiley face

Честит Рожден Ден от Роднините Ти!

Мили мой, скъпи мой! Пожелаваме ти да си силен, да си здрав, да правиш това, което обичаш, много да слушаш и днес да празнуваш яко! Обичаме те многооо!!!

Smiley face

Честито! Ние твоите роднини те Поздравяваме!

Здраве, щастие, късмет, любов и каквото още си пожелаеш!!! Весело прекарване на днешния ден, а и не само на днешния 🙂 Обичаме те много! Прегръщаме те силно!!!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

Е, колко е хубаво, когато имаш рожден ден и всички близки и роднини са се събрали, нали?! А дано да ти е така още 100 години!!! С най-добри пожелания от всички роднини!!! Честит Рожден Ден!!!

Smiley face