Очарователни пожелания за рожден ден

Подбрали сме за вас специална селекция от отлежали и очарователни пожелания за рожден ден, които носят в себе си нежна нотка, дълбоки чувства и незабравим вкус. С тяхна помощ можете да плените всеки човек, така че опитайте магията на хубавите думи.

Smiley face

Честит рожден ден, приказна моя!
Моят подарък и вниманието ми към теб е само един скромен опит да бъда истински човек в това толкова лишено от любов време. Затова по повод рождения ти ден ти пожелавам само едно – да се радваш на човешка топлина и загриженост в живота си! Бъди обичана!

Smiley face

Честит рожден ден!
С трепетно очакване на този хубав ден, аз избрах подаръче за теб и свежи рози. Побързах да съм първи и да те поздравя преди всички, но разбрах, че е невъзможно. Първо слънцето се е спряло в косите ти, после свежия бриз те е докоснал гальовно. Ето защо ухаеш на лято и сияеш като истинско слънчево момиче! Неземно красива си! Бъди винаги такава!

Smiley face

Най-после събрах сили да ти пиша и да те поздравя за рождения ти ден.
Не зная дали ще видиш моето послание, измежду всички останали, защото зная, че имаш много обожатели, но искам да знаеш, че ти си моето неосъществено голямо желание и несбъдната страст. Но дори и никога да не се сбъдне мечтата ми да бъдем заедно, аз преливам от щастие, че те има и някога съм те обичал! Бъди щастлива!

Smiley face