Подарък за рожден ден

Едва ли ще се намери човек, който да не обича да получава подаръци с повод и без повод, но когато ни се наложи ние самите да избираме подарък за рожден ден, често изпадаме в колебание какво точно да изберем. Не превръщайте приятния повод за събиране с приятели в изпитание на тема кой ще подари по-скъп и по-голям подарък. Важното е да изберете или създадете със собствените си ръце такъв дар, който да не бъде захвърлен в дъното на някой шкаф, а да се превърне в символ на вашето приятелство. Ето защо не смятаме за подходящо да подарим парфюм, афтършейв, машинка за подстригване или кутия с кухненски принадлежности. Колкото и практични и необходими да са тези предмети, важно е да се съобразите с вкуса и интересите на рожденика и да изберете нещо, което да съчетава практичното и естетичното в едно.

Ето кои са най-желаните подаръци за рожден ден според наскоро проведено проучване.
Оказва се, че наред с технологичните подаръци като нов iPod, лаптоп или смартфон, голяма част от хората искат да получат като подарък вълнуващо пътуване или почивка за двама, билети за концерт на любима група или за спортно събитие и … хубав годежен пръстен. Да, рожденият ден може да е повод за предложение за брак, а изненадата под формата на годежен пръстен ще остане наистина незабравима. Други страхотни идеи за подаръци за рожден ден са да купите интересна книга, билети за театър или да запишете рожденика на курс по испански, скално катерене или йога, в зависимост от предпочитанията му. Когато подарявате подарък, променяте действителността. Буквално.
Ваучер за ново преживяване може да промени живота на рожденика. Защо ли? Именно там, той може да срещне дълго търсената сродна душа или до такава степен да се запали по новото си хоби, че то да се превърне в неговата мечтана професия.