Пожелание за рожден ден

Държите в ръце покана за рожден ден и усещате как дланите ви се изпотяват при мисълта, че трябва да напишете послание на поздравителната картичка. Трудна задача наистина. То трябва да е лично, оригинално и да се отличава от това на всички останали. Ако музата не е благосклонна към вас и нямате никаква идея какво да пожелаете на рожденика, потърсете подходящи пожелания при нас.

Честит рожден ден!
Пожелавам ти най-важното – здраве, имаш ли го, значи имаш всичко. Не чакай никаква покана или подходящ момент, за да започнеш да осъществяваш мечтите си. Щастието може да кацне на рамото ти само веднъж, но ти си този, който трябва да предизвика това да се случи и да го задържи в живота си. Успех!

Smiley face

Честит празник! Пожелавам ти много успехи в живота, късмет и достатъчно средства, които да те приближат до реализирането на плановете ти. Цели се смело в десетката! Не допускай провали! Дори и да се случи да загубиш, не се предавай. Спомни си житейската мъдрост: „ Когато губим не знаем колко печелим.“

Smiley face

Честит рожден ден! Пожелавам ти розов живот, безметежен и приятен като на райски остров, в който цари само топлина и любов. Зная, че това звучи като епизод от цветен сън, който всеки би искал да сънува поне веднъж в живота, но какво от това?! Нека живота е сън, в който всичко е приказно. Пожелавам ти го от сърце!

Smiley face

Честит да ти е рождения ден!
Ето и римувани пожелания от мен.
Нека си жив, нека си здрав,
нека живееш като в рай всеки ден.
Заобиколен от нимфи, обграден от хубави жени,
обичан и желан, винаги засмян!

Smiley face

Честит рожден ден!
Приеми поздрави и пожелания за здраве, късмет, щастие и пълна къща с деца. Според индийците децата са най-голямото богатство за всеки човек. Според мен, хората, които силно искат да имат наследници са осъзнали най-важната мисия на всеки човек – да остави нещо след себе си. Прегърни мечтата си и я следвай неотклонно, постепенно тя ще стане част от теб и ще се превърне в действителност.

Smiley face

Честит рожден ден! Радвай се на всеки миг и споделяй с близките си чудото на живота! Защото всеки миг ни е подарен и това е най-голямата ни награда в този свят. Да дишаме, да гледаме изгрева и да докосваме нечия топла ръка с доверие. Пожелавам ти много любов!

Smiley face

Честит празник! Не за пръв път се събираме и подаряваме всичките си прегръдки и целувки на теб. Днес ти отново си повод за приятни емоции и център на вниманието.
Пожелаваме ти цялото щастие на света, много успешни начинания и борбен дух, за да преодоляваш препядствията. Не спирай да вярваш в ценните неща от живота – това са приятелството, семейството, добротата, любовта. Ако имаш тези „оръжия“, ти ще си несломим.

Smiley face

Честит рожден ден!
Днес, за щастие можем да се видим на скайп и да не сме сами. Независимо от разстоянията, ние празнуваме. Днес няма значение в коя държава се намираш, ако истински искаш да бъдеш с близките си хора. Днес разстоянията не са изпитание на приятелството и любовта, те са само начин да засилим емоциите и привличането.
Затова, въпреки, че сме физически разделени от океани и морета, аз съм до теб и ти прошепвам само две думи : Весел празник!

Smiley face

Честит рожден ден! Много изненади те чакат днес, надявам се аз самата да съм една от тях. Ще се покрия със сметана и течен шоколад и ще бъда твоята торта. Ще се покажа от захаросания ръб на огромна чаша за шампанско и ще бъда твоята кристално чиста напитка. Ще се появя в мечтите ти в най-прелестната рокля и ще бъда твоя сбъднат сън.
Ще те накарам да се почувстваш на седмото небе от щастие и това няма да е само на рождения ти ден. Обещавам.

Smiley face
Честит празник! С пожелание да постигнеш нещо важно, което хората, странно защо, рядко пожелават. Пожелавам ти да постигнеш хармония – както със себе си, така и със света около теб. Ако имаш равновесие и си наясно с вътрешния си свят, нищо не може да те разколебае, подведе, разочарова. Ти си щастлив и в мир със себе си. Ти имаш всичко.
Smiley face

Честит рожден ден! Помъдряваш ли? Едва ли. За мен ти си оставаш мечтателка и пътешественичка като Пипи Дългото Чорапче. Единственото, което ми остава е да ти пожелая да запазиш своя детски ентусиазъм и енергия, за да твориш своя интересен и изпълнен с вдъхновение живот. Щастлив съм, че те познавам!

Smiley face

Честит рожден ден! Ти си моята муза! Зная, че това е равносилно на обяснение в любов и не се срамувам да го кажа. Пожелавам ти да останеш все така вълнуваща и вдъхновяваща за мъжете, каквато си. Съхрани красотата и чара си, те са твоята сила.

Smiley face

Честит рожден ден! В ден като този се сбъдват мечтите. Няма невъзможни неща, има хора, които не са достатъчно дръзки да си пожелаят звездите. Не вярваш ли? Тогава затвори очи и помечтай. Поискай нещо, дори и да е смешно или незначително
или напротив, прекалено смело и неосъществимо. Повярвай, че ще се случи! Бъди дете и помечтай.

Smiley face

Гледам звездното небе и се питам какво да ти пожелая за рождения ден.
Нека си мечта, нека си измама, нека си от мъжете желана!
Аз на никого не ще те дам, защото съм ти фен голям.
Красота, талант и хъс във всичко пожелавам.
За номер едно, аз те обявявам!
Секси тяло, готина душа
и характер на тигрица с огнена коса.
Ти си жена от класа!

Smiley face

Честит рожден ден! Пожелавам ти прекрасен празник! Нека имаш живот като във френски шансон, да натрупаш скъпи спомени и запазиш в сърцето си много мили моменти с човека, който владее мислите ти. Пожелавам ти не просто любов, а онази, първата и последната, която остава завинаги и за която се разказва в романите. Може не всичко да върви гладко и да срещате трудности, но поне ще изживееш нещо истинско и изпепеляващо. Нека, когато след години се обърнеш назад, осъзнаеш, че последната дума, която описва живота ти е думата „скучен“.

Smiley face

Ако имате нужда от още пожелания за рожден ден, натиснете тук

Smiley face