Пожелания за първи рожден ден

За първите рождени дни подарък личен с думи мили украсен ти направи. Едно от нашите оригинални пожелания за първи рожден ден избери и много усмивки получи!

Smiley face

Празник най-личен за детето твое днес е! Преди година писъкът му първи ти изслуша, а след това в прегръдката си нежна ти го успокои! С усмивка тъй блажена той/тя разтопи твоето сърце!

Smiley face

Не се май и за миг дори, а на него/нея торта направи! Днес твоето дете повод за празник ти дарява с любов и почит то за напред ще те дарява! Празник първи му е днес най-личен и донякъде леко романтичен, със сълзи радостни дари те то преди година и сега сте двамата комбина!

Smiley face

С торта, свещи веселба голяма готви мойта мама, че сега ми е денят на радостта! Пораствам вече аз голям/а ще помагам и на татко и на мама! На годинка цяла аз от днес съм и не помня даже от къде съм! Но едно е сигурно аз зная- мама и татко ще обичам до безкрая!!!

Smiley face

Честит/а да съм ви мамо и татко аз, сега удари моя час! Годинка първа аз направих и за пакости големи се готови вий бъдете, че на вас си аз приличам и много ви обичам!

Smiley face