Пожелания за първи рожден ден

За първите рождени дни подарък личен с думи мили украсен ти направи. Едно от нашите оригинални пожелания за първи рожден ден избери и много усмивки получи!

Празник най-личен за детето твое днес е! Преди година писъкът му първи ти изслуша, а след това в прегръдката си нежна ти го успокои! С усмивка тъй блажена той/тя разтопи твоето сърце!

Smiley face

Не се май и за миг дори, а на него/нея торта направи! Днес твоето дете повод за празник ти дарява с любов и почит то за напред ще те дарява! Празник първи му е днес най-личен и донякъде леко романтичен, със сълзи радостни дари те то преди година и сега сте двамата комбина!

Smiley face

С торта,свещи веселба голяма готви мойта мама, че сега ми е денят на радостта! Пораствам вече аз голям/а ще помагам и на татко и на мама! На годинка цяла аз от днес съм и не помня даже от къде съм! Но едно е сигурно аз зная- мама и татко ще обичам до безкрая!!!

Smiley face

Честит/а да съм ви мамо и татко аз, сега удари моя час! Годинка първа аз направих и за пакости големи се готови вий бъдете, че на вас си аз приличам и много ви обичам!

Smiley face

Вече съм голям/а много аз приличам и на татко и на мама! Печката достигам сам самичък/чка и за тебе мамо торта ще направя, крем ще ти забъркам и подарък ще ти аз направя- лигавника чист като оставя! Няма много да се мая- вече съм голям/а!

Smiley face

Вече е пораснало детето на годинката си първа празник то ще има, награда е голяма то за тати и за мама! Да ви е честит рожденика красив, да се не мае много пред огледалата да оправя той/тя на мама косата! И играчките засмени пред лицето от усмивка озарено да се чудят- Кога порасна ни детето?!

Smiley face

Годишнина детето има, и дарява ви с усмивка то красива, да ви радва и ви пакости, да дарява ви с безброй мечти!

Smiley face

Рожденик най-честит имате до вас! С радост и усмивка мила той/тя дарява ви всеки час!Злато и коприна са като пясък за вас, щом имате него/нея до вас!