Пожелания за рожден ден за архитект

В случай, че искате да поздравите ваш приятел архитект по случай рожден ден, можете да изберете поздрав тук. Добавете към подаръка хубава картичка, това е знак на внимание и добър вкус.

Smiley face

Честит рожден ден!
Проектирай съдбата си, подобно на супер сграда, в която можеш да намериш спокойствие, комфорт и всичко от което имаш нужда.
За целта не са ти нужни познания по архитектура, макар че ти ги имаш в изобилие. За целта може би най-важно е да се запасиш с много желание и смелост да направиш сам избора и да вземеш важни решения, за да бъдеш щастлив.
Пожелавам ти го!

Smiley face

Честит рожден ден!
Архитект си и знаеш, че някои от най-забележителните сгради в света са вдъхновени от силни чувства. Любов, почит, вдъхновение, преклонение, силна религиозност, силна тъга… Пожелавам ти да изпитваш толкова силни емоции, които да те обогатяват и изпълват с желание за живот. Нека чувствата ти останат вечни, подобно на феноменална сграда, която устоява на напора на времето.

Smiley face

„Всеки живот, добре преживян, е дълъг живот“, това са думи на Леонардо да Винчи, с които искам да те поздравя за рождения ти ден.
Освен, че ти е колега архитект, той е и много мъдър човек, който се доближава до вечния въпрос за смисъла на живота и до това, че трябва да го ценим.
Накратко, пожелавам ти дълъг и добре преживян живот, изпълнен с много успехи и още повече любов.

Smiley face