Пожелания за рожден ден за близнаци

Зарадвайте вашия любим приятел зодия близнаци с подходящ подарък, хубаво пожелание и красива картичка. Не забравяйте, че представителите на тази зодия държат много на своите близки и приятели и са изцяло отдадени на семейството.

Честит рожден ден, приятелю близнак,
може да се отдадеш на барове и на чаша коняк.
Пожелавам ти ведри дни и много хубави жени.
Нека бизнеса върви, побеждавай своите съперници.
Нека времето е твоя коз и си силен, супер бос!

Smiley face

Днес на фокус е една близначка, която е толкова разговорлива и чаровна, че трудно можем да й устоим.
Само ще кажем: „Честит рожден ден!“
Бъди все така духовита, интересна, интригуваща мъжете.
Не спирай да мечтаеш и дори понякога да се колебаеш, нека двете близначета в теб винаги намират правилното решение и те водят по пътечката на щастието и късмета.

Smiley face

Честит рожден ден!
Пожелавам ти куп изненади днес, много приятели около трапезата и прекрасни изживявания.
Приготви силните напитки и мезето, надуй музиката и като истински представител на зодия близнаци, не спирай да ни разказваш своите забавни истории, да ни разсмиваш, изумяваш, очароваш. Неусетно вечерта ще премине в утро, а ние все така ще те слушаме, пленени от твоя магнетизъм.

Smiley face

Честит рожден ден!
Пожелавам ти много здраве и семейно щастие. Запази свежестта и очарованието си, никога не изменяй на себе си, бъди отворена към промяната и не спирай да оказваш внимание на своите близки, те имат нужда от теб!
Знай, че дори и да изпадаш в кризи и противоречивите мисли да объркват съзнанието ти, ти имаш верен усет към посоката, която трябва да поемеш. Следвай я!

Smiley face

Честит рожден ден!
С пожелание да останеш все така забавен, усмихнат и отдаден на приятелите си. Близнаци е най-готината зодия! Дори и да изпаднеш в колебание и да преживееш някаква житейска метаморфоза, знай, че това е твоя път и трябва да го следваш смело.