Пожелания за рожден ден за деца

За детето мило и красиво пожелания да има трябва нека ги потърсим тук из дебрите от букви…Ако идея за рожденик малък нямаш ти следващите редове прочети!

За родителите твои радост си голяма, най-обичаш татко и мама! За това ги днес щастливи направи, и целувка ти им подари! Нека пакостите по петите да следват, а мечтите с тях редом да вървят!

Smiley face

Детски песни много има, стиховете също са безброй, но коленете разкървени никой не ще възпее като теб! Ранички безброй си правиш ти, но и бързо те зарастват, както ти растеш в мамините очи! Честит рожден ден детенце мило, засмяно и щастливо ти бъди!

Smiley face

Очички пълни със звездички, гласчета силни като гръм, красивите къдрички и падналите зъбчета, показват колко си порастнало дете! Рожден ден имаш ти и всичко с радост, около теб нека да гърми! Денят е твой и можеш майка си и татко си да подлудиш!

Smiley face

Детето ваше днес пораства, годинките с една нарастват, пакостите с него днес порастват, искаш мирна да ти е главата,ала детето мирно не стои и не чака! Торта сладка направи му и за парти подготви го!

Smiley face

Детството игриво и щастливо с нови сили продължава, буря в душите на децата има, буря на щастие и игри най-дивни! Годинка още една изтърколи се, за подвизи и знания готов/а си ти! Рождения си ден с усмивка посрещни!

Smiley face

Честит да бъде денят рожден за теб дете! Слънцето със тебе грее днес дете! Посрещни деня с усмивка голяма, а с нея зарадвай татко и мама!

Smiley face

Честит рожден ден, детенце мило, книжките под леглото си ще откриеш, моливчетата на шкафчето до теб остави мама, а боичките на масичката татко, да твориш готов/а си те знаят и с тях за празника те поздравяват!

Smiley face

Мили Патиланчо, рожден ден си имал днес, ами нека е честит и той на теб, усмивката от себе си не сваляй,а мечтите всеки ден поне утроявай!