Пожелания за рожден ден за деца

За детето мило и красиво пожелания да има трябва нека ги потърсим тук из дебрите от букви…Ако идея за рожденик малък нямаш ти следващите редове прочети!

Smiley face

За родителите твои радост си голяма, най-обичаш татко и мама! За това ги днес щастливи направи, и целувка ти им подари! Нека пакостите по петите да следват, а мечтите с тях редом да вървят!

Smiley face

Детски песни много има, стиховете също са безброй, но коленете разкървени никой не ще възпее като теб! Ранички безброй си правиш ти, но и бързо те зарастват, както ти растеш в мамините очи! Честит рожден ден детенце мило, засмяно и щастливо ти бъди!

Smiley face

Очички пълни със звездички, гласчета силни като гръм, красивите къдрички и падналите зъбчета, показват колко си порастнало дете! Рожден ден имаш ти и всичко с радост, около теб нека да гърми! Денят е твой и можеш майка си и татко си да подлудиш!

Smiley face

Детето ваше днес пораства, годинките с една нарастват, пакостите с него днес порастват, искаш мирна да ти е главата,ала детето мирно не стои и не чака! Торта сладка направи му и за парти подготви го!

Smiley face

Детството игриво и щастливо с нови сили продължава, буря в душите на децата има, буря на щастие и игри най-дивни! Годинка още една изтърколи се, за подвизи и знания готов/а си ти! Рождения си ден с усмивка посрещни!

Smiley face