Пожелания за рожден ден за жена

Пожелания за рожден ден за жена, които можете да намерите само в този сайт. Пожеланията биха трогнали всяка жена и биха направили добро впечатление.
Smiley face

Честит рожден ден! Животът е прекрасен. Ти в него си звезда и светиш много ярко, а тази светлина облива ни със щастие и мъничко тъга, че вече се превръщаш в истинска жена.
А беше малко цвете в нашите ръце. Пазехме те двама като едно перце. Да не отлетиш от порива на вятъра, да не те загубим просто ей така. Да не се нараниш в бурите на дните, да не отрониш дори една сълза. Но ето, ти си дама и истински цъфтиш. Планове си правиш, в приятелства гориш. Бъди щастлива много и здрава, и добра! Пожелаваме ти цялото щастие на света!

Smiley face

Честит рожден ден, прекрасна красавице! Пожелавам ти една изпълнена със звезди вселена и нека всяка падаща звезда ти носи ново сбъднато желание! Стреми се към красотата и изкуството, както до сега! Обогатявай вътрешния си свят и търси ценните послания на музиката, литературата и изобразителното изкуство. Това е свят, който може да ти даде вдъхновение, да отговори на въпросите ти, и да те зареди с много сили, за да вървиш напред и да не се отказваш от целите си. Нека никога не си тъжна и сама, а ако все пак някога се почувстваш самотна, погледни към небето и си кажи, че там някъде е твоята щастлива звезда.

Smiley face

Днес с трепет и много вълнение поздравявам една забележителна дама, която подкосява краката на повечето мъже, които познавам и кара жените да й завиждат.
Въпреки, че предизвикваш природни бедствия само с начина по който се обличаш, движиш и танцуваш, ти си едно истинско съкровище! Мога само да ти пожелая цялата любов, късмет и успех на света да са твои! Способна си да преместиш планини, за да постигнеш целите си, не спирай да го правиш, само така ще получаваш това, което желаеш. Запази силата на духа си, своята борбеност и инициативност, те ще те направят още по-успешна в работата. Не спирай да мечтаеш за идеалния мъж, ти със сигурност ще го намериш и го заслужаваш на 100 процента! Честит рожден ден, мацко!