Пожелания за рожден ден за жена

pojelaniq-za-rojden-den-za-jena

Пожелания за рожден ден за жена, които можете да намерите само в този сайт. Пожеланията биха трогнали всяка жена и биха направили добро впечатление.
Smiley face

Честит рожден ден! Животът е прекрасен. Ти в него си звезда и светиш много ярко, а тази светлина облива ни със щастие и мъничко тъга, че вече се превръщаш в истинска жена.
А беше малко цвете в нашите ръце. Пазехме те двама като едно перце. Да не отлетиш от порива на вятъра, да не те загубим просто ей така. Да не се нараниш в бурите на дните, да не отрониш дори една сълза. Но ето, ти си дама и истински цъфтиш. Планове си правиш, в приятелства гориш. Бъди щастлива много и здрава, и добра! Пожелаваме ти цялото щастие на света!

Smiley face

Честит рожден ден, прекрасна красавице! Пожелавам ти една изпълнена със звезди вселена и нека всяка падаща звезда ти носи ново сбъднато желание! Стреми се към красотата и изкуството, както до сега! Обогатявай вътрешния си свят и търси ценните послания на музиката, литературата и изобразителното изкуство. Това е свят, който може да ти даде вдъхновение, да отговори на въпросите ти, и да те зареди с много сили, за да вървиш напред и да не се отказваш от целите си. Нека никога не си тъжна и сама, а ако все пак някога се почувстваш самотна, погледни към небето и си кажи, че там някъде е твоята щастлива звезда.

Smiley face

Днес с трепет и много вълнение поздравявам една забележителна дама, която подкосява краката на повечето мъже, които познавам и кара жените да й завиждат.
Въпреки, че предизвикваш природни бедствия само с начина по който се обличаш, движиш и танцуваш, ти си едно истинско съкровище! Мога само да ти пожелая цялата любов, късмет и успех на света да са твои! Способна си да преместиш планини, за да постигнеш целите си, не спирай да го правиш, само така ще получаваш това, което желаеш. Запази силата на духа си, своята борбеност и инициативност, те ще те направят още по-успешна в работата. Не спирай да мечтаеш за идеалния мъж, ти със сигурност ще го намериш и го заслужаваш на 100 процента! Честит рожден ден, мацко!

Smiley face

Честит рожден ден на една рожденичка, заради която трябва да се въоръжим с противопожарни екипи и оборудване, защото тя предизвиква пожари с вида си!
Миличка …, бъди все така пламенна, вълнуваща, духовита и чаровна! Нека мечтите ти се сбъднат и никога не спираш да искаш още и още от живота си. Пожелавам ти прекрасно, сплотено и изпълнено с любов семейство, много успехи в работата, възможности за пътувания, забавления и четене на интересни книги. Не се отказвай от идеите си, вярвай безотказно в хубавото, което предстои, дори и понякога да изглежда, че няма смисъл. Всъщност винаги има смисъл да бъдеш мечтател. И остани все такава огнена жена!

Smiley face

Честит рожден ден, скъпа моя! Нека този ден те промени и с любов те дари! Повече от  всичко искам аз сега да ти пожелая приказка една. Да живееш волно със сродната душа, да познаеш радостта и благостта на един щастлив и безметежен живот, изпълнен с хубави мечти и сънища, наситени с цветя и дъги. Смело сътвори твоята мечта, не се отказвай да създаваш красота и доброта, защото само на откритите сърца Господ дава истински неща. А ти си истинска, щедра и добра! Ти носиш искреност, финес, талант и красота. Ти си една страхотно хубава жена заслужаваш само радост и усмивки
не само сега, а винаги, моя миличка.
Smiley face

podarak-za-jena

Smiley face

Честит рожден ден!
Пожелавам ти годините за теб да нямат значение, а красотата и очарованието ти да ме радват много още време. Обожавам начина по който вятъра играе с косите ти и детското излъчване, което имаш сутрин, веднага щом се събудиш до мен. Пожелавам си никога да не бъдем далече един от друг и винаги да се обичаме така, както в този момент. Нека светлината в очите ти винаги грее за мен и хората, които обичаш!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

Пожелавам ти да срещнеш истинската, единствена любов!

Smiley face

Честит Рожден Ден, Красавице!

Пожелавам ти да сбъднеш всички свои желания и много приятно да си искараш днес!

Smiley face

Честит рожден ден, Сладурано!

Пожелавам ти истински да си обичана!

Smiley face

Принцесо моя, ЧРД!

Бъди щастлива и много обичана! Обичам те!

Smiley face

Скъпа, Честит Рожден Ден!

Обичам този ден, все едно е и мой празник.
Пожелавам ти да те виждам винаги така щастлива и усмихната, както е било до сега!

Smiley face

ЧРД!

Ти си истински приятел/ка! Пожелавам ти само такива истински хора
да са около теб! Обичам те много!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

Желая ти само щастливи моменти, само весели поводи!
Приятно изкарване на рождения ден!

Smiley face

Честит Рожден Ден!!!!!!!

Пожелавам ти много здрави деца, нова немска кола, много любов, подкрепа от роднини и приятели! Ти заслужаваш всичко това!

Smiley face

Ако имате нужда от още пожелания за рожден ден, натиснете тук

Smiley face