Пожелания за рожден ден за колега

За да поздравите колегата си подобаващо, можете да му изпратите персонална картичка за рождения му ден, в която да напишете всичко, което е той за вас и вашата фирма. Тук можете да намерите подходящите думи за тази цел.

Честит рожден ден, колега! Бъди жив и здрав и все така точен в работата си! Ние разчитаме на теб и оценяваме труда ти! Прекарваме голяма част от деня си заедно и разчитаме едни на други, събираме се по хубави поводи и се търсим, когато някой от нас е в беда. Това не е просто колегиалност, а приятелство, което остава за цял живот. Наздраве!

Smiley face

Честит празник, на нашия скъп колега! С уважение и респект към един от най-опитните и ерудирани колеги, които са в основата на нашия бизнес. Искаме да те поздравим и да ти засвидетелстваме своето внимание, защото всички тук са се учили от теб и ти си пример за нас. Бъди здрав!

Smiley face

Честит празник, колега! Днес с трескаво нетърпение всички ние, колеги и приятели, очаквахме да се видим и да те поздравим за рождения ти ден!
Мислихме дълго какво да ти пожелаем и решихме просто да ти кажем, бъди такъв какъвто си и давай смело напред, ти си страхотен!

Smiley face

Днес вдигаме наздравица и поздравяваме по повод рождения му ден един чудесен човек, нашия скъп колега. Ти си не само страхотен професионалист, но и прекрасен приятел. Не се страхуваш от работата, не ни изоставяш и на банкетите. С теб можем да споделим всичко и да разчитаме на подкрепа. Затова от сърце днес ти казваме: „Наздраве!“ и „Бъди много щастлив!“

Smiley face

С вълнение и обич, ние твоите колеги днес,
поздравяваме те и те каним на купон,
по повод твоя личен празник, за рождения ти ден.
Шампанско, торта и цветя за теб приготвихме сега,
защото ти си като брат за нашия сплотен отряд.
Желаем ти да си здрав и много години напред
да работим заедно, както до сега,
да празнуваме още много лета.