Пожелания за рожден ден за колега

За да поздравите колегата си подобаващо, можете да му изпратите персонална картичка за рождения му ден, в която да напишете всичко, което е той за вас и вашата фирма. Тук можете да намерите подходящите думи за тази цел.

Smiley face

Честит рожден ден, колега! Бъди жив и здрав и все така точен в работата си! Ние разчитаме на теб и оценяваме труда ти! Прекарваме голяма част от деня си заедно и разчитаме едни на други, събираме се по хубави поводи и се търсим, когато някой от нас е в беда. Това не е просто колегиалност, а приятелство, което остава за цял живот. Наздраве!

Smiley face

Честит празник, на нашия скъп колега! С уважение и респект към един от най-опитните и ерудирани колеги, които са в основата на нашия бизнес. Искаме да те поздравим и да ти засвидетелстваме своето внимание, защото всички тук са се учили от теб и ти си пример за нас. Бъди здрав!

Smiley face

Честит празник, колега! Днес с трескаво нетърпение всички ние, колеги и приятели, очаквахме да се видим и да те поздравим за рождения ти ден!
Мислихме дълго какво да ти пожелаем и решихме просто да ти кажем, бъди такъв какъвто си и давай смело напред, ти си страхотен!

Smiley face