Пожелания за рожден ден за кума

Уважението към кума е заложено в българските традиции, особено в патриархалното ни общество. Почитаме кума с целуване на ръка и дарове. Посещаваме дома му на празници. Това е начин да засвидетелстваме своето уважение и обич към този толкова важен човек в нашия живот. Ето как да го поздравите за рождения му ден.

Честит рожден ден, куме!
Не ти пожелавам имоти, коли и пари, защото те не са най-важното в живота, а и ти можеш да ги имаш, стига да решиш.
Пожелавам ти от все сърце много здраве и още повече любов в живота. Това са двете движещи сили за всеки човек.

Smiley face

Наздраве и честит рожден ден!
С пожелания за успехи във всяко начинание, много завършени проекти, реализирани пътувания и осъществени планове.
Нека бъдеш здрав, силен и корав, за да успяваш във всичко!

Smiley face

Честит рожден ден, куме!
Цветя и рози няма да ти поднасям, избрах да ти подаря любимото ти питие, защото зная, че за теб не са важни материалните подаръци, а подаръците, които носят в себе си послания.
Бъди като това скъпо уиски – ценен, силен и неустоим!

Smiley face

Честит празник, куме! В деня на твоя рожден ден се запитах какво е най-важното нещо за близките хора. Реших, че за да си близък приятел с някого, трябва да можеш да му позвъниш, независимо от това кое време от денонощието е и да му кажеш: „Ела, имам нужда от теб!”, а в отговор да чуеш само една дума:”Тръгвам.”
Ти си точно такъв човек! Бъди здрав! Щастлив съм, че те познавам!

Smiley face

На рождения ти ден, куме, винаги цари повече от приповдигната атмосфера. Днес отново предстои луда веселба и бързам да напиша смислено пожелание, докато съм още трезвен.
Пожелавам ти да си жив и здрав, все така младолик, успешен, позитивен. Нека винаги имаш здраве, любов, пари и късмет в живота