Пожелания за рожден ден за майка

На тази страничка, ще намерите някой пожелания за рождения ден на вашите майки! Жените които винаги ще заслужават най-доброто в живота!

Честит Рожден ден, на теб- мамо! Първата думичка в училище
е мама, първата жена в сърцето пак е мама!

Smiley face

Празник весел за теб е днес, празник важен и красив,
Помъдряваш мила мамо, никога за мен остаряла ти не ще да си!
Радост, и любов искам аз да виждам само в твоите очи!

Smiley face

Честит рожден ден, с букет от рози ароматни подарен, нека радостта от очите ти да блика, и да бъдеш все така нежна, като розова иглика. Името ти светло важното е днес, денят слънцето, звездите светят в твоя чест!

Smiley face

Денят рожден за теб е днес, с радост и любов обсипан, в звезден блясък е обвит, Честит да бъде този ден за теб, мамо мила и красива! И нека аз твоето дете да бъда най-ценния подарък за теб!

Smiley face

Обичам те красива, леко дива, но въпреки това винаги щастлива! Това, че имам те до мен ми стига, Честит рожден ден, мамичко мила! Усмивката несравнима от лицето си не сваляй нивга, за да знаят всички, коя е най-красива!

Smiley face

Сърцето ми – името твое крещи!
Лицето ми- пази твоите черти!
В жестовете мои част от теб все още крия!
Музо моя, музо мила- Денят красив на твоят празник посвещавам!
Честит да бъде твоят ден рожден, без дори да се помайвам мамо любовта си ти дарявам!

Smiley face

Виното било горчиво- аз за теб го пазя мамо днес с него да усетиш сладостта на деня! С него по-лесно да преглътнеш дозата любов, която ти изпращам! Виното било горчиво казват, но с теб до мен е най-сладко на света! Честит рожден ден, мамо мила бъди все тъй мила и красива!

Smiley face

Честит да е денят рожден на тебе мамо! Честит да е за теб и за мен, усмивката ти в себе си ще пазя аз до сетния си ден! Красива, мила и добра бъди пълна с хиляди мечти!