Пожелания за рожден ден за моряк

Морякът е част от морето и морето е част от него. Работата му е такава, че задълго трябва да е разделен от близки и семейство, но за сметка на това следва мечтите си и е щастлив.
Пожелайте му нещо хубаво за рождения му ден.

Smiley face

Честит рожден ден!
Ако морето е като живота, то в него има и бурни дни, в които вълните сякаш искат да достигнат небето и да се слеят с облаците и безметежни, спокойни дни, в които водната повърхност е толкова тиха, че прилича на огледало, в което се оглежда залеза.
Нека бурите в твоя живот са малко и да отминават без големи последствия.
Нека всеки твой ден е слънчев и спокоен като пролетно утро на брега на чуден райски остров.
Безпроблемно плаване, моряко!
Бъди обичан!

Smiley face

Хей, честит рожден ден, морски вълк!
Пожелавам ти по-малко сурови изпитания, по-малко морски бури и аварии по кораба и повече приятни моменти с екипажа, вълнуващи пътувания, срещи с нови и интересни хора. Професията ти е уникална и със сигурност желана за много хора.
Радвай се, че работиш това, което обичаш и което те обогатява и кара да се чувстваш жив. Това е тайната на пълноценния и смислен живот.
Ти я имаш!

Smiley face

Честит рожден ден, морски!
Моряшка униформа, пламенни очи и наперена походка –
хора, подобни на теб са били вдъхновение на толкова писатели. За мъже като теб са написани стотици разкази, романи и стихове. Моряците са аватюристи, хора с приключенски дух и куп истории за разказване. Личности, които не можеш да забравиш и не можеш да подминеш с безразличие. Това си ти за мен! Бъди здрав и нека винаги имаш попътен вятър, както в морето, така и в живота.

Smiley face