Пожелания за рожден ден за мъж

sveshtichki-za-torta1

Актуални пожелания за рожден ден за мъж, написани без излишни клишета. Ще ги намерите само при нас! Гарантираме за уникалност на 100 процента.

Smiley face

Честит рожден ден!
Понеже е ясно, че миналото и бъдещето са извън нашата власт, моите пожелания няма да са отправени към бъдещето, а към сегашния момент. Нека точно в този миг, в който четеш моето послание към теб, усетиш колко много те обичам и как ме е грижа за теб. Когато сърцето ти е част от нечие друго сърце, това е повод да си щастлив и никога да не се чувстваш самотен. Пожелавам ти го!

Smiley face

Честит рожден ден, скъпи! Купих захарна огърлица от една сладкарница – за теб. Тази вечер ти ще посочиш мястото, където да я нося – като гривна, огърлица или жартиера.

Smiley face

Честит рожден ден, мен! Бъди на макс всеки ден! Не изпускай нито един купон, не спирай да си на върха, не приемай „не”за отговор. Животът обича смелите! Бъди смел и вземи всичко от него!

Smiley face

Честит рожден ден! Живееш със замах, решаваш проблемите без да се колебаеш, впускаш се в нови приключения и никога не скучаеш. Определено си човек, който може да се нарече щастливец! Остани такъв и нека получиш това, което все още не ти достига!

Smiley face

Честит рожден ден! Трудно се пожелава на мъжага като теб роматична любов, цветя и рози в живота и т. н. За да не се увличаме в лирични отклонения ще ти пожелая само пачка пари, як мотор и едно или две гаджета в допълнение към картинката, останалото го имаш.

Smiley face

Честит рожден ден! Бъди здрав и усмихнат, както до сега! Живей за мига, това е най-ценното нещо, което имаш! Всичко отдавна отминало няма как да се върне, а бъдещето е далечно измерение. Да се напием тук и сега в твоя чест!

Smiley face

Честит празник! Нека живота ти е интересен и динамичен като живота в големия град, а душата ти е спокойна и омиротворена като идиличната атмосфера в малко китно селце. Бъди щастлив!

Smiley face

Честит рожден ден! От името на цялата луда компания ти пожелавам нови пътувания, куп предизвикателства, повишение в работата и участие в риалити шоу, което да те направи много известен!

Smiley face

Честит рожден ден, бъди здрав, силен, корав, винаги готов да се учиш и да правиш нови неща. Не се носи по течението, по течението се носят само неодушевени предмети, а ти си огън човек!

Smiley face

Честит рожден ден! Ти ме научи да летя! Пожелавам ти да имаш винаги порив за полет и вдъхновение. С теб разбрах , че ако искаш нещо хубаво да ти се случи е достатъчно силно да повярваш в него и цялата Вселена ти съдейства да го постигнеш. Благодаря ти!

Smiley face

Честит рожден ден! Пожелавам ти никога да не се чувстваш загубен и винаги да усещат спокойствието и топлината на нечие любящо сърце.

Smiley face

Честит рожден ден! В този толкова груб и объркан свят е трудно да си 100 процентов мъж, но ти успяваш. Ти си чудесен баща и съпруг, грижовен син и страхотен приятел.  Пожелавам ти да срещаш повече верни и истински хора в живота си и никога да не се отчайваш, каквото и да ти се случи.

Smiley face

rojden-den-muffin

Smiley face

Честит рожден ден! Казват, че човек търси себе си цял живот, но навършвайки определени години, опитът ни позволява да избистрим погледа си и да свалим розовите очила. Пожелавам ти, въпреки това, да запазиш позитивизма си и винаги да възприемаш чашата наполовина пълна, вместо наполовина празна.

Smiley face

Честит рожден ден! Днес ти си в центъра на вниманието и всеки иска да те поздрави и прегърне. Аз също! Пожелавам ти сбъдване на най-хубавата ти мечта и нека тя ти донесе щастието, към което се стреми сърцето ти!

Smiley face

Честит рожден ден! Знай, че мечтите се сбъдват! Мечтай смело, но и с „едно на ум”, защото може да се сбъдне! Трябва да знаеш какво да правиш със сбъднатата си мечта.
Smiley face

Честит Рожден Ден!

Пожелавам ти успешен бизнес и здрави деца!

Smiley face

Честит Рожден Ден, приятелю!
Пожелавам ти да смениш старата бракма с чисто нова немска красавица.

Smiley face

Честит рожден ден, Брат!

Искам да ти пожелая да се направиш на животно!

Smiley face

Батка, ЧРД!

Момчетата и аз ти пожелаваме много парички и
хубави женички! В пари да се къпеш!

Smiley face

ЧРД, Патрон!

Пожелавам ти да командваш още дълго време, защото
знаеш как се прави! Пия за теб!

Smiley face

ЧРД, ГОЛЯМ!

Искам толкова яко да си изкараш днес,
че да чуя след години как този ден е станал национален празник!

Smiley face

Честит Рожден Ден, Батка!

Брат ти си богат, здрав си… какво да ти пожелая освен
да станеш Красив, Грозен пия за теб!

Smiley face

Честит Рожден Ден, Нинджа!

Винаги се измъкваш от ситуацията като професионална нинджа!
Нека все така да бъде! Бъди винаги една крачка пред другите!

Smiley face

Ако имате нужда от още пожелания за рожден ден, натиснете тук

Smiley face