Пожелания за рожден ден за нея

Тя може да бъде ваша майка, приятелка, любима, сестра… Тя е жена, дама, момиче, което трябва да впечатлите. Намерете най-нежните пожелания за рожден ден за нея тук.

Честит рожден ден, мила! Бъди нежна като момина сълза, бъди сладкогласна като русалка, бъди красива като принцеса.
С цялата си обич ти пожелавам сбъдване на най-съкровените мечти, много прекрасни преживявания и една чиста, искрена любов. Весело изкарване на празника!

Smiley face

Честит рожден ден на една забележителна дама, която ни плени от първия миг със своя чар, талант и мило отношение. Бъди много жизнена, емоционална и обичана! Нека работата и личния ти живот бъдат точно такива, каквито ти искаш и всичко се подрежда по твоя начин. Успех във всяко начинание!

Smiley face

На този мил празник, на този мил ден
една малка дама има рожден ден.
Ти си моята прекрасна фея,
заслужаваш най-страхотните цветя,
с които искам да ти кажа,
че за мен си всичко на света.
Бъди усмихната, щастлива и добра!
Бъди най-хубавата роза на празника!

Smiley face

Честит рожден ден!
Снощи седнах сам в тихата си стая и дълго се чудех какво да ти пожелая.
Ти притежаваш всичко, което една дама би искала да има – доброта, красота, чар, интелигентност.
Затова реших да ти пожелая да имаш до себе си и един добър, обичлив и внимателен човек и никога да не се чувстваш самотна.
Обичам те, честит празник!

Smiley face

Честит рожден ден! С огромно желание и много топлина искам да ти пожелая да сбъднеш мечтите си, да се реализираш в живота, да имаш голяма любов, да имаш едно голямо и задружно семейство, да бъдеш много щастлива! Ти притежаваш голямо сърце и то може да побере всички тези големи и прекрасни пожелания! Весел празник!

Smiley face

Честит рожден ден, мила! Бъди здрава и не забравяй, живота е ценен и хубаво е да е дълъг, но още по-важно е как го изживяваме. Пожелавам ти забележителен живот!