Пожелания за рожден ден за телец

Преди да отправите пожелания за рождения ден на ваш познат телец, добре е да знаете, че дамите от тази зодия са деликатни, красиви и обичат удоволствията. Господата телци се отличават с грижовност и усет към роматиката. Подберете подходящи поздрави при нас!

Smiley face

Честит празник! Зная, че твоята слабост са хубавите парфюми и изкусителното бельо, затова избрах да ти подаря себе си само по парфюм и бельо! Твоя подарък днес съм аз, скъпи! Честит рожден ден!

Smiley face

Честит рожден ден! Забрави за грижи, проблеми, тревоги, загърби работа и делови задачи, спирай телефоните и се отдай на купон. Днес е твоя ден, докажи, че си истински телец – разврихи се до край!

Smiley face

Моят телец е верен и внимателен, винаги готов да помогне, никога не е студен, никога не се сърди прекалено дълго. Ти си съкровище, което искам завинаги в живота си! Бъди ми жив и здрав, усмихнат и спокоен, винаги настроен за игри и веселби! Честит рожден ден!!!

Smiley face

Честит празник на един целеустремен и прекрасен по характер представител на зодия телец. С пожелания за сбъднати мечти, осъществени страсти и много, много здраве! Винаги бъди отворен към хората около себе си – всеки един от тях може да ти донесе някаква мъдрост, колкото и да не ти се вярва. Аз зная, че ти имаш интелекта и прозорливостта да я осъзнаеш и оцениш по най-добрия начин. Успех!

Smiley face