Пожелания за рожден ден за тъщата

На мъжете в помощ идвам, и за тъщата любима щастие трябва да има за рождените дни, на любимите си тъщи, ако сте забили, тук е мястото да откриете желаната помощ!

Тъщо моя мила и добра, искам да ти покажа предаността и любовта, която тая в себе си!Честит рожден ден желая ти от все сърце!

Smiley face

Зет като мед да ти се падне не е лесно, но с мен винаги ще ти е чудесно! Аз обичам мойта втора майка- тъща най-прекрасна из краката ни се вайка! Рожденничка си днес аз зная, и за туй 100 години още ти желая!

Smiley face

Прелестна си знаеш ли? Дари ме с щастие до края на дните ми! С теб се аз не шегувам, а най-искрено на дъщеря ти се любувам! Честит рожден ден тъщо мила, да си ми все така щастлива!

Smiley face

За наздравица чашата си високо ти вдигни и пожеланията искрени приеми, рождения си ден весело посрещни и тъщо инатлива, с нас напий се ти!

Smiley face

Може да си малко крива, но си и вечно ти красива! Щастие даряваш на внуците и дъщеря си, а мен с укоряващ поглед проследяваш! Ала знай до край твой зет ще бъда аз! Честит рожден ден!

Smiley face

С празника най-свиден аз те поздравявам! Тока аз поправих, фурната запалих, и за теб любима тъщо торта аз направих! Рождения ти ден ние да посрещнем искам, щастие на устните ти аз да видя! Празника твой свиден с рози аз те теб посрещам!

Smiley face

Красотата своя на жена ми си дарила, добротата даже си и прехвърлила, но и кривотийката, която аз тъй обичам не и обягва, за това рождения ти ден аз пожелавам весел и щастлив да бъде с любов да си заобиколена!

Smiley face

Честит рожден ден майко мила, майко аз наричам те защото си ми също тъй мила. Здраве, щастие и любов ти пожелавам още 100години нас да радваш аз си пожелавам!