Пожелания за рожден ден за шуренайка

С тези мили пожелания можете да стоплите сърцето на ваша роднина. Съпругата на шурея (съпругата на братa на съпругата), тоест вашата шуренайка със сигурност е красива и очарователна жена и заслужава внимание за рождения си ден.

Пожелавам ти искрено и сърдечно да имаш много слънце в живота. И все пак, нека от време на време се появяват облачета, но за кратко – само за да оцениш светлината и топлината на слънцето.
Честит рожден ден, шуренайке!

Smiley face

Честит рожден ден!
Нека целите, които си предначертала се реализират успешно и всяка една твоя инициатива се увенчае с успех. За да стане това възможно ще са ти нужни упоритост, вяра и не на последно място – много късмет. Пожелавам ти от сърце, шуренайке!

Smiley face

Честит празник, шуренайке! Не мисли за годините и броя на свещичките на тортата, не мисли за грижи и проблеми точно днес! Радвай се на малките неща и на милите жестове от страна на хората, които те обичат и ценят, такава каквато си. Весело посрещане на рождения ден и бъди здрава!

Smiley face

Честит рожден ден!
Без тревоги, без проблеми, днес е време за игри,
за балони, торти, танци,
пълни чаши със напитки най-прекрасни,
изкушаващи блюда…
това приготви ти за нас сега,
по повод твоя ден рожден,
нагости ни от сърце и ни подари
своето внимание и топлина.
Мила шуренайке,
обичаме те от душа!

Smiley face

Честит да е рождения ти ден, скъпа шуренайке! Нека и най-малките радости в живота да ти изглеждат много големи, нека сърцето ти винаги е изпълнено с любов към всичко. Да бъдеш широкоскроен и открит човек е въпрос на чест и особено богат дух, а ти си точто такава.

Smiley face

Честит рожден ден! Бодро посрещни поредния личен празник. Помъдряваш с още една година и в сърцето ти ще намерят място още много нови радости, незабравими спомени, приятни впечатления и хубави моменти. Наздраве!