Пожелания за рожден ден на началник

Пожеланията към началника трябва да бъдат официални и сдържани, изпълнени с уважение и респект. Задължително поздравете вашия шеф по повод рождения му ден, това е знак на внимание, който ще бъде приет добре и със сигурност ще бъде запомнен от него.

Smiley face

От името на нашата фирма,
най-сърдечно Ви поздравяваме за рождения Ви ден!
Нека здравето и личното щастие са водещи във Вашия живот. Нека мечтите и стремежите Ви се осъществят.
Пожелаваме Ви много професионални успехи,
верен екип и нестихваш поток от клиенти.
Нека бизнеса Ви върви безпроблемно, а успехите се множат.
Хубав празник!

Smiley face

Честит рожден ден, г-н …
От името на персонала Ви пожелаваме спорни дни във фирмата, много нови възможности и безпроблемни сделки.
Осъзнаваме отговорността и ангажиментите, които стоят на Вашите плещи и искаме да ви уверим, че в наше лице Вие можете да разчитате на един сплотен и сигурен екип, който ще работи на 100 %, за да изведе компанията на предни позиции. Нека винаги имате поводи за усмивки и все по-често да се поздравяваме за постигнатите успехи.

Smiley face

Честит рожден ден, шефе! Днес наред с обсъждане на работния график, ние вашия екип, планираме отбелязването на рождения Ви ден.
То няма да бъде с балони и заря, но ще е изпълнено с усмивки и добро настроение. Ще съчетаем полезното с приятното, така както съчетаваме работата със забавлението. Пожелаваме Ви да бъдете все така позитивен и отворен към новите идеи, все така толерантен и разумен към нас, но преди всичко Ви пожелаваме много лично щастие, пътешествия и един наистина пълноценен и преизпълнен с незабравими преживявания живот.

Smiley face

Честит празник, на нашия началник!
Рождения ден понякога е повод за равносметка, за голямо тържество или напротив, за спокойно изкаран ден, посветен на любими занимания.
Както и да решите да го изкарате, знайте, че има хора, които Ви уважават, подкрепят и стоят зад вашите решения и принципи.
Точно тези хора днес Ви пожелават дълъг живот, крепко здраве и много успехи в работата.