Пожелания за рожден ден на съпруг

Бъдете различни и поздравете своя съпруг за рождения му ден по най-добрия начин. Не пестете нежност, внимание и любов за най-близкия си човек, защото той го заслужава. Тук можете да намерите идеи за поздрави към вашата половинка.

Smiley face

Честит рожден ден, мили мой! Обичам те с цялото си същество и съм безрезервно твоя, както с тялото, така и със сърцето си. Бъди винаги до мен, бъди здрав и винаги усмихнат.
Съществува поговорка, която гласи, че който има добра жена се намира в рая, а ако жена му е лоша, значи живее в ад. Ще дам всичко от себе си живота ни да е рай и да се гордееш с това, че притежаваш най-добрата съпруга!

Smiley face

Честит рожден ден на нашия татко и прекрасен съпруг!
Цялото семейство те поздравява за прекрасния празник и ти пожелава живот и здраве, много успехи, пари, победи в работата и любимия спорт.
Ти си най-прекрасния и отдаден на семейството човек, който заслужава много обич и взаимност. Прегръщаме те с цялата любов на света!!!

Smiley face

Честит празник, скъпи! В този миг хиляди думи се лутат в съзнанието ми и трудно мога да ги формулирам в смислено изречение, просто защото емоциите, които все още предизвикваш в мен са необясними.
Влюбена съм в теб както в началото, обичам те както никога до сега!
Искам да си много здрав и винаги близо до мен. Честит рожден ден!

Smiley face