Пожелания за рожден ден 100 години

С вълнение ви предлагаме пожелания за особено специален юбилей – навършване на 100 години. Да доживееш до тази възраст е едно от най-страхотните неща, които човек може да си пожелае днес. Столетниците винаги са били изключително специални хора, нека ги поздравим подобаващо и направим празника им забележителен.

Smiley face

Честита сто годишнина! Ти си за нас като гордо изправените букове, бликащи от живителни сокове и приютяващи птици в короните си. Бъди жив, здрав и отворен към живота, както до сега. Радвай се на своя празник и на хората, които те обичат и черпят вдъхновение от твоя опит. Честит юбилей!

Smiley face

Сто години мъдрост, доброта. Радваме се на това, че с внимание и светлина изпълваш ни деня. Много здраве и усмивки ти желаем от сърце! Синове, внуци и правнуци – пример си за нас! Искаме да бъдем като теб – светли, мъдри и добри. До старини! Честит 100 годишен рожден ден!!!

Smiley face

Животът не винаги е гладък и слънчев. Съществуват много изпитания, през които само истински силните хора преминават. Голямото богатство на това вълнуващо пътуване е опита и мъдростта, които получаваме с годините и които в последствие предаваме на следващите поколения. Честит 100 годишен рожден ден!!! Благодарим ти, че ни радваш, съветваш и подкрепяш!!!

Smiley face