Пожелания за рожден ден 16 години

Една страница за оригинални пожелания за рожден ден 16 години. Нашите пожелания са специално направени за 16-годишни, изберете едно от тях и зарадвайте рожденикът/ рожденичката с нещо ново и готино. Надяваме се нашият труд да донесе много усмивки.

Smiley face

Честит 16-ти Рожден Ден, Принцесо!

Казват, че 16-тият рожден ден бил най-сладък, пожелавам ти наистина да е така. И нека всеки следващ рожден ден бъде по-сладък от предишния! С обич …

Smiley face

Честити 16 години!

Това са едни чудесни години, в които аз бих искал да се върна отново. Наслади се на всеки един момент, кефа цена няма! Цена нямат и спомените, изпълнени с щастливи мигове! Весел рожден ден!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

До колкото си спомням май навършваш 16 години. Ако съм прав е време за специално пожелание. Пожелавам ти повече парички в джоба, по-малко глупости, много свободно време и много мечти, които да станат реалност!

Smiley face

Честити 16 години мила!

Искам да ти пожелая да бъдеш по-смела, да бъдеш решителна и да не ти пука от обстоятелствата. Нека този рожден ден бъде едно ново начало – винаги преследвай мечтите си!

Smiley face

Честит Рожден Ден! 16-ти, нали?!

Колко много има още докато обърнем числата. Моето пожелание е да яхнеш съдбата и да видим от кутията с бонбони – кой ще избереш. Обичам те много!

Smiley face