Пожелания за рожден ден 18 години

С удоволствие искаме да Ви споделим пожелания за рожден ден за навършване на пълнолетие или казано по-просто за навършване на 18 години. Един много важен рожден ден за всеки тийнейджър. Дано да помогнем в избора на подходящо пожелание за повода.

Честит 18-ти Рожден Ден!

Ние ти пожелаваме едно назабравимо изкарване, това е рожден ден, който оставя дълбок спомен на всеки. Искрено ти желаем си здрав/а , да имаш много късмет и да се бориш за нещата, които обичаш. Помни, че всичко е в твоите ръце.

Smiley face

Честито пълнолетие!

Вече ще можеш да гледаш легално филми за възрастни J Пожелавам ти да се насладиш максимално на възрастта, да изкараш шофьорска книжка и ти пожелавам да мислиш повече ;)!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

Пожелавам на 18-я ти рожден ден да влезеш в една серия от щастливи мигове! Обичам те…

Smiley face

Моето кратичко пожелание започва с това да си правиш кефа докато ситуацията ти го позволява! Честит 18-ти рожден ден и умната!

Smiley face

ЧРД!

Нека на този ден да почувстваш топлина и обич. Искрено ти желая само доброто. Нека парите в живота ти бъдат само средство за плащане, някакви хартийки, а не цел!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

След цели 18 години държавата признава, че вече си голям/а. С радост тя ти подарява големите възможности на големите хора! Пожелавам ти първата кола да дойде скоро!

Smiley face

Честит 18 Рожден Ден!

Пожелавам ти да си заобиколена от хора, на които наистина можеш да разчиташ. Също искам да ти пожелая да си винаги усмихната и смела, не се страхувай от непознатото! Обичам те много!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

Ура! Вече си пълнолетна! И ето години чакане свършиха. Вече може легално да посещаваш нощните заведения и дискотеки. Днес и аз ще празнувам шумно за теб! Наздраве!