Пожелания за рожден ден 20 години

Заповядайте в нашата специална страница за пожелания за рожден ден 20 години. На този линк ще намерите свежи и оригинални пожелания за рожден ден за 20 години. Това е една много хубава възраст, към която често, вече миналите през нея, искат да се върнат.

Smiley face

Честит 20-ти Рожден Ден!

Една чудесна възраст, към която лично аз бих искал/а да се върна! Моето пожелание е да изживееш тази възраст по най-приятния начин, да намериш нови истински приятели и да си създадеш много спомени, към които след години с голяма усмивка на лице да се всъщаш!

Smiley face

Леле, правиш 20 години?! Много яко!

Да си жив/а и здрав/а и да се накефиш много жестоко на празника!
Аз лично искам да ти пожелая през тази година да си намислиш нещо много диво и да го направиш.

Smiley face

Пожелавам ти много късмет в живота и да намериш това, което ще те прави щастлив/а. Сега е време да се орентираш към какво искаш да се насочиш и правиш за напред.
Честит 20-ти рожден ден!

Smiley face

Честити двайсет години!
Нека да направиш 20 милиона, нека да имаш 20 човека, на които във всяко едно време да можеш да разчиташ! Много те обичам! Желая ти много късмет и любов!

Smiley face

Честит 20-ти Рожден Ден!

Вече свършиха годинките завършвашти на тийн (eighteen/nineteen). Това означава, че вече не си тинейджър/ка. Вече твоят глас ще се чува и тепърва ще поемиш към собствения си път. Пожелавам ти да извървиш пътя си индивидуално, който ходи по следите на другите, не оставя свои…Нали разбираш 🙂 Обичам те! Приятно прекарване!!!

Smiley face