Пожелания за рожден ден 20 години

Заповядайте в нашата специална страница за пожелания за рожден ден 20 години. На този линк ще намерите свежи и оригинални пожелания за рожден ден за 20 години. Това е една много хубава възраст, към която често, вече миналите през нея, искат да се върнат. На 20 години човек се чувства много добре, изпълнен е с нови идеи и е готов да се доказва. Нашите пожелания са сто процента авторски и сме сигурни, че няма да ги намерите никъде другаде. Преди да направим този сайт разгледахме вече съществуващи сайтове за пожелания и това, което не ни хареса, бе дублираното съдържание. На всякъде или по-точно на повечето места се срещаха едни и същи клиширани пожелания. Също липсваха пожелания за рожден ден на точна възраст, примерно както е в този случай за 20 годишнини. Не искаме да се обесняваме, а просто да Ви помогнем и улесним поне с малко живота Ви. Ще е хубаво, ако всички мислеха така, нали? Силно и искрено се надяваме пожеланията в този сайта да Ви харесват и да ги използвате. Нека нашето време и труд да донесат много радост, ние ще се стремим да запазим този сайт безплатен и максимално удобен за ползване от различните устройства. А сега ще пожелаем едно наистина приятно и лесно избиране на пожелание за 20 години на приятел/ка или роднина. Възраст, която всеки обича!

Честит 20-ти Рожден Ден!

Една чудесна възраст, към която лично аз бих искал/а да се върна! Моето пожелание е да изживееш тази възраст по най-приятния начин, да намериш нови истински приятели и да си създадеш много спомени, към които след години с голяма усмивка на лице да се всъщаш!

Smiley face

Леле, правиш 20 години?! Много яко!

Да си жив/а и здрав/а и да се накефиш много жестоко на празника!
Аз лично искам да ти пожелая през тази година да си намислиш нещо много диво и да го направиш.

Smiley face

Пожелавам ти много късмет в живота и да намериш това, което ще те прави щастлив/а. Сега е време да се орентираш към какво искаш да се насочиш и правиш за напред.
Честит 20-ти рожден ден!

Smiley face

Честити двайсет години!
Нека да направиш 20 милиона, нека да имаш 20 човека, на които във всяко едно време да можеш да разчиташ! Много те обичам! Желая ти много късмет и любов!

Smiley face

Честит 20-ти Рожден Ден!

Вече свършиха годинките завършвашти на тийн (eighteen/nineteen). Това означава, че вече не си тинейджър/ка. Вече твоят глас ще се чува и тепърва ще поемиш към собствения си път. Пожелавам ти да извървиш пътя си индивидуално, който ходи по следите на другите, не оставя свои…Нали разбираш 🙂 Обичам те! Приятно прекарване!!!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

20-години се празнуват само веднъж в живота. Нека да ти пожелая да ги изживееш по възможно най-добрия начин за теб! Пожелавам ти, когато станеш на 40, с радост да погледниш назад към този ден. Прави това, което обичаш!

Smiley face

Честит 20-ти Рожден Ден!
Надявам се подаръците да ти харесат и да се забавляваш добре! Нека това, което обичаш да правиш, да стане твоя професия! Пожелавам ти много късмет, любов, пари и щастие! Обичам те J

Smiley face

Честит Рожден Ден и Юбилей!

Започвам с малко клишета като 🙂 Здраве, щастие и любов! Но само защото искам да ти превлека вниманието към това пожелание! Реално искам да ти пожелая само едно! Нека, когато почувстваш в сърцето си, че нещо не е правилно… да не го вършиш и обратното, ако пък почувстваш, че нещо трябва да стане, да го направиш, без значение кой какво казва – Действай смело!