Пожелания за рожден ден 30 години

Пожелания за рожден ден 30 години, една все още млада, но вече и сериозна възраст. Специално сме подготвили пожелания за 30 годишнината на всеки ваш близък. Това е един юбилей, който задължително трябва да бъде отпразнуван с близките ни и обичаните от нас хора. На 30 години повечето хора вече знаят какви искат да бъдат, къде искат да бъдат и най-вече с какви хора да се събират и сетне да остареят заедно. Вие, техните приятели, спокойно може да копирате едно от нашите пожелания и ако е нужно дори леко да го преправите. Ние просто искаме да сме Ви от полза. В това супер-забързано общество рядко остава време човек да седна и да измисли нещо добро. Екипа на този сайт успя да намери време и реши да създаде нещо, което да е от полза за хората, и ето го и резултата. Молим Ви, ако сме Ви били полезни, да ни дадете знак по някакъв начин. Приятен избор на пожелание!

Честит 30 Рожден Ден!

Пожелавам ти мечтите и желанията ти да станат твоя реалност. Свещичките са станали малко повече, но тепърва ще има и още. Без да се клиширам – бъди здрав/а и щастлив/а!

Smiley face

30 година, а? Значи имаш още около 70 години живот 🙂
То това си е направо повод за празнуване! Честит Рожден Ден, Приятел!!!

Smiley face

Сигурна ли си, че ставаш на 30? Изглеждаш ми като на 19-20?
Ако все пак това е вярно, ще трябва да ми кажеш тайната си!
Честит 30-ти рожден ден!

Smiley face

Ето и още един щастливец, който достигна до щастливите 30 години! Честито, бъди жив и много здрав, защото тепърва деца ще гледаш, ще бачкаш и… като цяло приключението на семейния живот чука на вратата.

Smiley face

Честит Трийсти Рожден Ден!

30-си години не изглеждат като 20, но не са и като 40-50 и повече. Та това, което опитвам деликатно да ти кажа е следното: Животът е пред теб, вземи се в ръце и вземи това, което ти се полага!

Smiley face

Честит Рожден Ден!

30 години е прекрасна възраст! Това е един супер юбилей, който задължително трябва да го отпразнуваме подобаващо! Пожелавам ти само неща, които ти сам/а искаш силно в сърцето си! Нека всичко, което е за твое добро, да се сбъдне!

Smiley face

Честит Рожден Ден и Юбилей!

Човек прави 30-те си години само един път в живота! Пожелавам ти да се насладиш максимално на празника! Също искам да ти пожелая да следващ това, което най-силно искаш, да не слушаш хората какво ти казват и да си жив/а и здрав/а! Обичам те!

Smiley face

Честит 30-ти Рожден Ден!

Не искам моето пожелание да е клише или нещо блудкаво! Искам да ти пожелая наистина от сърце да водиш живота, които ти искаш и заслужаваш!