Пожелания за рожден ден 40 години

Авторски, оригинални пожелания за 40-годишен рожден ден за някого, когото обичате и уважавате много. Имате избор измежду осем поздрава да изберете най-подходящия и да го споделите с рожденикa или рожденичката.

Честити 40 години!
Пожелавам ти на този прекрасен празник да бъде домът ти изпълнен с много радост, верни приятели и здраве!

Smiley face

Честит Рожден Ден!
Надявам се вече да цениш повече картичката с пожелание, вместо самия подарък. Ако това все още не се е променило, то нека моето пожелание да остане скрито за теб.

Smiley face

Честит 40-ти Рожден Ден!
Наздравици, музика, мезета и какво ли още не! Желания ти от все сърце всеки ден да е така! С усмивка да посрещаш всяка беда!

Smiley face

Честити Четиридесет Години!
Моето пожелание е малко нетипично, но пък затова е някак екзотично. Желая ти да видиш един нов, различен свят!

Smiley face

Честит 40-ти Рожден Ден!
Ей, няма такива години! Просто кой ги е измислил?! Според мен са допуснали грешка, твоята визия определено не отговаря на свещичките по тортата. Пожелавам ти съответните институции да вземат незабавни мерки!

Smiley face

Честит Празник!
Докато пиша това пожелание се надявам ти яко да се забавляваш! Ти достигна едно ново ниво (левел), затова задължително почерпката и отбелязването на повода трябва да бъдат зашеметителни! Човек само веднъж става на 40!

Smiley face

Честит Рожден Ден!
Все още не съм достигнал/а до тази прекрасна възраст! Стана ли ти смешно като прочете „прекрасна възраст“? Надявам се да ти е станало! Желанието ми е да е весело и да става все по-весело!

Smiley face

Мислих какво пожелание да ти напиша, оказа се много трудно да измисля пожелание за 40-годишен юбилей. Единственото, което ми хрумна да ти пожелая, беше здраве, много свободно време и несметно богатство! Честит Рожден Ден!