Пожелания за рожден ден 65 години

Не пропускайте да поздравите ваш близък за рождения му ден. Един човек, навършващ 65 години се нуждае от внимание и уважение. Дайте му го!

Честит рожден ден!
Търся правилните думи,
искам да те поздравя така,
както никой друг не може.
Да те изумя…
но как да намеря най-красивите слова,
след като в сърцето ми стои
единствено това,
че те обичам повече от всичко на света!

Smiley face

Честит 65 -ти рожден ден! Нека поне още 65 години се радваш на здраве, обич и приятни преживявания. С пожелание всяка една сбъдната мечта да те изведе пред нови хоризонти и винаги да постигаш това, към което се стремиш.

Smiley face

Честит рожден ден,
скъпа моя! Иска ми се да ти поднеса букет от най-прекрасните цветя, но дори и да го направя, зная, че ти ще си най-хубавото сред тях. Ето защо по повод твоя празник днес от сърце ти подарявам скромно цвете и огромен букет от пожелания за здраве, щастие и любов.

Smiley face

Честит 65 -ти рожден ден!
Весели се на воля със мен.
Радвай се на твоите дни!
Обичай близки и роднини.
Защото ти си прекрасен човек
и за щастлив живот си роден.

Smiley face

Честит празник! Запази усмивката си, дори когато ти е трудно,
преодолявай с лекота изпитанията на живота и никога не скланяй глава пред трудностите. Помни, че Господ ти възлага само толкова, колкото може да понесеш. Бъди силен и изпълнен с вяра! Честит рожден ден и за много години!

Smiley face

Честит рожден ден! На този ден най-хубавото нещо, което мога да направя е да ти поднеса красив букет и желан подарък. Зная, че времето ти поднасяше и хубави и не толкова приятни изненади, но ти винаги приемаше достойно подаръците на съдбата. Пожелавам ти здраве и дълголетие. Нека от сега нататък живота ти е сладък и красив като тази празнична торта.