Пожелания за рожден ден 70 години

Оригинални пожелания за рожден ден за 70 години. Нека с тези мили пожелания зарадваме близките си хора и ги накараме да се чувстват обичани, значими и незаменими.

На твоя ден рожден събрани сме с усмивки и цветя.На тебе днес се радваме – внуци и деца. Бъди ни жива, здрава и усмихната сега!!! Прекрасна майка, баба и най-щастливата седемдесетгодишна жена!

Smiley face

На този ден не мислим за тъгата, не броим годините, а радваме се на съдбата, че не ни е разделила, а сплотила, че сме с най-прекрасния човек, обичан, топъл и подкрепящ, готов на всеки да прости, Това си ти! Жив и здрав бъди! Честит 70 ти рожден ден!!!

Smiley face

Времето минава леко, щом ти си винаги до нас, на този ден събираме се с тебе и прегръщаме те от сърце. Честит рожден ден, скъпа мамо, бъди прекрасна, както до сега, обичаме те, както никога!

Smiley face

Честита 70 годишнина, бъди озарен от светлината на вдъхновението, много здрав и жизнен, пълен с нови идеи и хъс за живот! Бъди пример за подражание, бъди неповторим и забележителен! Обичаме те!

Smiley face

Днес гордо вдигаме наздравица за здраве, щастие, успех, за твоя ден рожден. Да бъдеш винаги подкрепа, да бъдеш примерен баща, да си стожер на рода и да носиш светлина в живота на своите близки, това е призвание, талант. Запази го и бъди благословен! Честит рожден ден!

Smiley face

Празнуваме с приятели добри, спомняме си миналите дни, а днес, на твоя ден рожден, ти пожелаваме 70 години радост и още толкова здраве, щастие, успех, усмивки, сбъднати мечти. Празнувай с нас и ти!

Smiley face

Казват, че не бива никога да се обръщаме назад, но във време на равносметка, навръх рожденния си ден, щастливият човек обръща поглед към прекрасните спомени. С обещание да сбъдне всички нови мечти и да си каже: Всичко най-хубаво тепърва предстои! Честит 70-ти рожден ден!