Пожелания за рожден ден 80 години

Един прекрасен повод да се съберем и да вдигнем наздравица е навършването на 80 години – сериозна вързаст, която всеки от нас би искал да достигне. Нека превърнем този ден в празник!

Smiley face

Когато толкова свещички пламтят магически на тортата и всички близки вперили са поглед в теб, кажи си, че животът е прекрасен, че имаш всичкото богатство на света – сърцата на любимите ти хора, здраве, спомени и хъс за много още вдъхновяващи начинания. Честита 80 – та годишнина!

Smiley face

Древногръцките философи са смятали, че хората придобиват зрялост и постигат своя пик в живота с навършването на 80 години. Нека това е твоя връх, от който можеш ясно да видиш своите лични постижения, обичта на близките и много, много верни приятели. Честит 80 – ти рожден ден!

Smiley face

Честит празник, весел юбилей, щастливо и пълноценно ти живей. Нека душата ти винаги пей, нека слънце в очите ти грей! С деца, внучета и близки хора обграден, за теб е важен всеки ден. Обгрижван и обичан от своите деца, ти имаш най-голямата награда – любовта!

Smiley face

Пролетта ни носи птици и цветя, нека днес на твоя ден рожден, в сърцето ти пролет цари! Бъди здрав и вдъхновен, наздравица вдигни за най-прекрасните ти дни. Честит юбилей!

Smiley face