Пожелания за рожден ден 90 години

Подбрани пожелания за 90 годишен рожден ден. С тези мили пожелания искаме да ви помогнем да намерите най-добрите думи за своите близки, те го заслужават!

Smiley face

Животът е безкрайно любопитен, той е извор и порив към промяната и новото, шанс да опознаем непознато и неповторимо. Всяка човешка съдба е уникална и значима точно поради това, че е неповторима. За навършването на твоите 90 години мърдост, вдъхновение и любов, ние вдигаме пълни чаши и пием с уважение и респект към теб – нашия баща, дядо, прадядо, нашия пример на подражание и вдъхновяваща опора. Честит празник!

Smiley face

Понякога живота лети като птица. Стремглаво времето изтича между пръстите ни, а годините се трупат като зрънцата в броеницата на вълшебник от приказен свят. Нека всяка година тази чудна броеница става все по-дълга и по-магична. Нека си здрав, усмихнат, спокоен! Бъди дълголетник, бъди нашата опора и пример в живота, бъди нашата пътеводна светлина. Обичаме те! Честита 90 годишнина!

Smiley face

Никой никога не знае какво живота ще му поднесе. В годините прегръщаме най-скъпите ни хора, търсим само радостта и близостта. Сега празнуваме най-мил празник – ти ставаш на 90 години и това ни носи светлина! Ти си нашата опора, щастие, подкрепа! Научила си ни да творим, да бъдем мили, искрени и горди с това което сме, такива каквито сме. Благодарим ти, скъпа бабо, ти ни направи хора! Честит рожден ден!

Smiley face