Поздрави и поздравления за рожден ден

Страница с уникални поздрави за рожден ден, с които да зарадвате любимите си хора. Сигурни сме, че няма да намерите другаде такива поздрави за рожден ден. Искрено се надяваме да Ви харесат и да ги използвате!

Smiley face

Честит рожден ден!
Наред с най-милите пожелания за здраве, успехи, истинска любов и много верни приятели, искам да ти пожелая силно да вярваш в себе си.
Твоята съдба живее вътре в теб, достатъчно е да си много смел, за да видиш това. Когато го осъзнаеш, ще можеш да постигнеш всичко, за което копнее сърцето ти.
Слушай вътрешния си глас и го следвай, винаги когато се намираш на кръстопът и се колебаеш. Дори и да направиш грешка, не приемай това за провал. Всяка грешка е урок, стига да я анализираш и да се стремиш да не я повтаряш.
Успех в живота!

Smiley face

Честит рожден ден!
С пожелание за много сбъднати желания и победи в живота. Бъди здрав, усмихнат, удовлетворен от работата и живота си, постигай всичко с лекота, а ако все пак нещо се обърка, никота не унивай и не се отчайвай.
Всяко препядствие по пътя ни ни учи на нещо, важно е да приемем изпитанието като дар, който ще ни направи по-мъдри, по-търпеливи, по-духовно извисени.
Колкото и мъка да има в сърцето ти, винаги си повтаряй, че мечтите се сбъдват и скоро ще бъдеш много, много щастлив!

Smiley face

Честит празник! Днес отбелязваш деня, в който си се родил и това е страхотен повод да празнуваш с приятели и близки. Казват, че да се родиш е нещо като печалба от тотото – все пак по-голяма е вероятността въобще да не се появиш на този свят, а пречките това да се случи също са доста. Затова, не казвай, че не обичаш рождените дни и не искаш да празнуваш остаряването си.
Празнувай шанса, който ти е даден да си жив, да дишаш, да обичаш, да имаш всички нас. Това е късмет и то какъв!

Smiley face

Честит рожден ден!
Ти си една мила душичка, която стопля сърцето ми с приятелството си. Искам да ти пожелая щастие и хубави моменти в живота! Ще ги изживеем заедно!