Различни пожелания за рожден ден

Тук ви предлагаме изключително разнообразие от пожелания, които можете да използвате за най-хубавия празник на вашия приятел, гадже, дете, любим и всеки друг рожденик, когото искате да уважите.

Smiley face

Честит рожден ден, чаровнице!
Да си харесам цвете за теб бе трудно, но все пак избрах маргаритката, защото тя е символ на надеждата за сбъдване на една мечта. Питаш ли се за какво мечтая? Мечтая за това да те държа в обятията си и да те събудя утре сутрин с целувка. Моля те, сбъдни това желание, принцесо!

Smiley face

Честит рожден ден!
Дори и да има най-най голям подарък-изненада сред твоите подаръци днес, аз искам да знаеш, че ти и само ти винаги си бил моя най-красив и желан подарък. Пожелавам ти да изпитваш такова щастие и толкова силна емоция, каквато изпитвам аз, всеки път, щом те видя и да бъдеш много обичан!

Smiley face

Честит рожден ден!
Ще кажеш, че не искаш повече да броиш годините, които се трупат, но аз ще отвърна, че ти остаряваш като катедрала и ставаш все по-чаровен, привлекателен и интригуващ мъж. Наздраве за твоето помъдряване!

Smiley face

Честит празник!
Така както всеки сезон заменя другия и оставя своя отпечатък в природата и човешките съдби, нека се почувстваш обогатен и по-мъдър от житейските изненади. Не позволявай на разочарованията да те откажат от търсенето на любов, приятелство и човешка доброта. Бъди смел, силен и амбициозен – такъв, какъвто те познавам и харесвам!
Smiley face

Честит празник и наздраве за един страхотен мъж и уникално интересен човек! Отвори сърцето си за нови любови и нови вълнуващи приключения, бъди много здрав, жаден за пътувания, срещи и истории, които да те променят, просълзяват и изпълват с нови чувства. Това е тайната на това да се чувстваш истински жив и да изпълваш съществуването си с емоции. От сърце: честито и наздраве!

Още оригинални пожелания за рожден ден