Специални пожелания за рожден ден

Специален ден е рождения ден, за това се нуждаем от думи уникални. Различни всички искаме да бъдем, когато подаряваме дори нещо малко па-било то и само думи.

Празник днес специален имаш ти, с годинка още порастваш ти! Щастието блести от твоите очи и крещи за сбъднати безброй мечти!

Smiley face

Екскурзия далечна аз ти пожелавам, кола нова, ако имаш нужда ти дори, но стих най-личен аз ти посвещавам, и с него празник светъл аз ти пожелавам! Рожден ден днес имаш ти и е време да сбъднеш своите мечти!

Smiley face

Специално аз на теб посвещавам, слънчевите лъчи, лазурното море, повеят на вятъра и аромата на гората! Посвещавам аз на теб пожеланията и мислите си най-красиви, думи най-щастливи аз ти поверявам и денят рожден да бъде красив ти пожелавам!

Smiley face

Празник весел имаш ти , подкрепен е той от твоите мечти, красотата ти граничи с картини на Пикасо може би! Рождения си ден щастлив направи и за бъдещите дни подготви се ти!

Smiley face

Специално за теб песен ще изпея аз, цвете в саксия ще посея и на теб всичко ще ти подаря! Важният/ната днес си ти и на глас желанията си ти изкажи, и че ще се сбъднат сигурен/а бъди!Честит Рожден ден!

Smiley face

Небето погледни, облаците в танц се сливат, и за теб го те играят! Гората посети, между клоните се ти проври и красотата на цветята оцени! За теб природата танцува и разлиства се, празник личен имаш ти, Честит да бъде твоят ден рожден!

Smiley face

Специален поздрав на теб поднасям, цветя за теб ще купя и усмивка най-широка ще ти подаря! Честит е твоят ден рожден, помъдряваш с година знай и щастлив/а ти бъди до край!

Smiley face

По пътя на мечтите ти не спирай да вървиш, целите големи ти гони си и нови постави си! Празник днес красив и свиден имаш рожден ден пореден честваш ти, за това ти пожелавам хиляди сбъднати мечти!