Християнски пожелания за рожден ден

В тази директория ще намерите християнски пожелания за рожден ден. Вярата всъщност е едно от най-важните неща, и не онази само на думи, а която гори в сърцето. Пожелаваме Ви приятно избиране и дано тези пожелания докоснат сърцето на този, на когото го пожелавате.

Честит Рожден Ден, Приятелю!
Искам да ти кажа нещо важно. С Бог шега не бива. Знай, че Той не е нито мит, нито легенда, Бог наистина е реален и жив! И да, наистина е пратил Исус Христос, сина си, за да вземе вместо нас на кръста нашите грехове, защото повярвай ми ние сме грешни, но искайки прошка от Него и вярвайки в това, което е направил и че Исус е възкръснал и е жив и днес, ние можем да придобием вечен живот. Всъщност какъв по-голям подарък да ти пожелая. От този по-голям няма!
„Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот” (Йоан3:16)
„9 Защото, ако изповядаш с устата си, че Исус е Господ, и повярваш със сърцето си, че Бог Го е възкресил от мъртвите ще се спасиш. 10 Защото със сърце вярва човек и се оправдава, и с уста прави изповед и се спасява. 11 Защото писанието казва: „Никой, който вярва в Него, не ще се посрами“. (Римляни 10:9-11)