Християнски пожелания за рожден ден

В тази директория ще намерите християнски пожелания за рожден ден. Вярата всъщност е едно от най-важните неща, и не онази само на думи, а която гори в сърцето. Пожелаваме Ви приятно избиране и дано тези пожелания докоснат сърцето на този, на когото го пожелавате.

Честит Рожден Ден, Приятелю!
Искам да ти кажа нещо важно. С Бог шега не бива. Знай, че Той не е нито мит, нито легенда, Бог наистина е реален и жив! И да, наистина е пратил Исус Христос, сина си, за да вземе вместо нас на кръста нашите грехове, защото повярвай ми ние сме грешни, но искайки прошка от Него и вярвайки в това, което е направил и че Исус е възкръснал и е жив и днес, ние можем да придобием вечен живот. Всъщност какъв по-голям подарък да ти пожелая. От този по-голям няма!
„Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот” (Йоан3:16)
„9 Защото, ако изповядаш с устата си, че Исус е Господ, и повярваш със сърцето си, че Бог Го е възкресил от мъртвите ще се спасиш. 10 Защото със сърце вярва човек и се оправдава, и с уста прави изповед и се спасява. 11 Защото писанието казва: “Никой, който вярва в Него, не ще се посрами”. (Римляни 10:9-11)

Smiley face

Честит Рожден Ден!
Приятелю, радвам се, че те имам в живота си и че може заедно да вървим напред. Желая ти винаги да прибягваш под крилете на Бог, нека за теб Той да бъде добър приятел, небесен баща, към Когото не се обръщаш само когато имаш нужда, а винаги и за всяко нещо. Обичаме те!

Smiley face

Честит Рожден Ден, Приятелю!
Желая ти наистина всичко най-добро и прекрасно. Но най-много от всичко ВИНАГИ да търсиш Бог и да си близо до Него! Защото, ако сме далече от Него, няма смисъл. Дори да сме най-богатите на света, ако не сме се покаяли и не вярваме в Бог, животът може да ни се струва сладък, но след това би било фатално. Слава Богу, и до днес Бог протяга ръцете си и чака ние да дойдем при Него. А ти отиде ли при Него?!
Желая ти мир, радост и любов!

Smiley face

Честит Рожден Ден!
Желая ти да обичаш с тази Любов:
„4Любовта дълго търпи и е милостива; любовта не завижда; любовта не се превъзнася, не се гордее, 5не безобразничи, не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло, 6не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината, 7всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи.8Любовта никога не отпада;…”

Smiley face

Честит Рожден Ден!
Приятелю, желая ти да пристъпваш с дръзновения към престола на благодатта, за да придобиеш милост и да намериш благодат, която да помага благовременно (Евреи 4:16). Бъди благословен. Пожелавам ти да изпълниш Божията воля за живота ти тук на земята и един ден да прекараш вечността с Бог!

Smiley face

Честит Рожден Ден!
Исках да ти напомня колко си важен и скъпоценен за Бог. Той те познава, знае мислите ти и още преди да му поискаш – Той знае. Благославям те с непоколебима вяра, благодарно сърце и радостна душа!

Smiley face

Приятелю, Честит Рожден Ден!
Надявам се вече да имаш най-голямото богатство, а именно да си приел Исус Христос за свои Спасител и Господ. След като имаш това, то аз те благославям и с това: „Господ да те благослови и да те пази! Господ да осияе с лицето Си над тебе и да ти покаже милост! Господ да издигне лицето Си над тебе и да ти даде мир!” (Числа 6:24-26)

Smiley face

В този празничен ден, желая ти бъди благословен!
Честит Рожден Ден!
Моето желание към теб е да бъде Божията воля в твоя живот
Поздравявам те с Псалм 1:
„1Блажен оня човек, Който не ходи по съвета на нечестивите, И в пътя на грешните не стои, И в събранието на присмивателите не седи; 2 Но се наслаждава в закона на Господа, И в Неговия закон се поучава ден и нощ. 3 Ще бъде като дърво посадено при потоци води, Което дава плода си на времето си, И чийто лист не повяхва; Във всичко що върши ще благоуспява.4 Не е така с нечестивите; Но те са като плявата, която вятърът отвява. 5 Затова, нечестивите няма да устоят в съда, Нито грешните в събора на праведните; 6 Защото Господ наблюдава пътя на праведните; А пътят на нечестивите ще бъде погибел.”