Християнски пожелания за рожден ден

В тази директория ще намерите християнски пожелания за рожден ден. Вярата всъщност е едно от най-важните неща, и не онази само на думи, а която гори в сърцето. Пожелаваме Ви приятно избиране и дано тези пожелания докоснат сърцето на този, на когото го пожелавате.

Smiley face

Честит Рожден Ден, Приятелю!
Искам да ти кажа нещо важно. С Бог шега не бива. Знай, че Той не е нито мит, нито легенда, Бог наистина е реален и жив! И да, наистина е пратил Исус Христос, сина си, за да вземе вместо нас на кръста нашите грехове, защото повярвай ми ние сме грешни, но искайки прошка от Него и вярвайки в това, което е направил и че Исус е възкръснал и е жив и днес, ние можем да придобием вечен живот. Всъщност какъв по-голям подарък да ти пожелая. От този по-голям няма!
„Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине ни един, който вярва в Него, но да има вечен живот” (Йоан3:16)
„9 Защото, ако изповядаш с устата си, че Исус е Господ, и повярваш със сърцето си, че Бог Го е възкресил от мъртвите ще се спасиш. 10 Защото със сърце вярва човек и се оправдава, и с уста прави изповед и се спасява. 11 Защото писанието казва: „Никой, който вярва в Него, не ще се посрами“. (Римляни 10:9-11)

Smiley face

Честит Рожден Ден!
Приятелю, радвам се, че те имам в живота си и че може заедно да вървим напред. Желая ти винаги да прибягваш под крилете на Бог, нека за теб Той да бъде добър приятел, небесен баща, към Когото не се обръщаш само когато имаш нужда, а винаги и за всяко нещо. Обичаме те!

Smiley face

Честит Рожден Ден, Приятелю!
Желая ти наистина всичко най-добро и прекрасно. Но най-много от всичко ВИНАГИ да търсиш Бог и да си близо до Него! Защото, ако сме далече от Него, няма смисъл. Дори да сме най-богатите на света, ако не сме се покаяли и не вярваме в Бог, животът може да ни се струва сладък, но след това би било фатално. Слава Богу, и до днес Бог протяга ръцете си и чака ние да дойдем при Него. А ти отиде ли при Него?!
Желая ти мир, радост и любов!

Smiley face