Хубави пожелания за рожден ден

Красотата не само с думи се описва, но понякога и те помагат безгранично, пожелания красиви за рождени дни на любимите си хора, ако дириш, на долу редовете прочети и провери каквото търсиш ще намериш ли кажи?!

Smiley face

Нежна като роза ти бъди, красива като цветна градина ти все така остани, и сбъдни мечтите си! Честит рожден ден на теб аз пожелавам, здраве и усмивки с това на теб аз надявам се дарявам!

Smiley face

Феерия от чувства в мен има и за теб са днес най-силни те! Празник ти красив си имаш и птичките в гората за тебе песни пеят! Мирисът на горските цветя ти подарявам, слънчевата светлина на теб дарявам- честит рожден ден!

Smiley face

Красиво утро, пожелах ти и с него те дари света, красиви песни пожелах си и за теб птиците на вън пеят, слънцето красиво грее и „Здравей!” през прозореца извиква! Рожден ден днес ти имаш и щастие и радост пожелавам ти да гонят те по петите ти!

Smiley face

Честит рожден ден, на теб аз пожелавам нежната роса по цветята пъстри днес блести както радостта в твоите очи! Щастие и радост нека следват теб и твоите мечти!

Smiley face

С усмивка и любов денят красив посрещни, денят красив за теб слова крещи! Приятелите и семейството наобиколили са те днес, да честват заедно със теб празника ти мил! Честит рожден ден от всеки получаваш ти и пожелават ти да сбъднеш своите мечти!

Smiley face